Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marietta10

Jak na nowo polubic tesciowa?

Polecane posty

Gość marietta10

Kiedys pisalam do Was na forum ze mieszkamy u tesciow, ze tesciowa to nalogowa palaczka, wrecz kocha papierosy, specjalnie z tymi papierosami przechodzila kolo mnie i malego, kazdemu kazala palic w domu, wielkie awantury robila i dzwonila po ludziach i opowiadala na nas... Gdy kiedys podstepem poszlam do pediatry a potem powiedzialam ze maly ma kaszel przez jej papierosy, bo gardlo ma zdrowe to bardzo sie wsciekla. Jak mam ja na nowo polubic? Tyle krzywdy mi wyrzadzila... nie wiem jak znow normalnie z nia rozmawaiac, nie potrafie, wiem ze to matka mojego meza... PORADZCIE PROSZE COŚ...

Gość rwrwrw
A daj sobie spokój! Ta osoba jest nienormalna. Takich ludzi się unika jak niebezpiecznych psycholi. Nie ma powodu żebyś dążyła do polepszenia kontaktów, tym bardziej nie powinnaś dla dobra dziecka.

Gość sama jestem teściową
ale ta twoja jest chyba niepełnosprawna umysłowo, jeszcze chwila a da fajki wnukowi, żeby se popykał :P Na twoim miejscu zakazałabym palenia w domu, jak to nie pomoże, to niestety wyprowadzka. A co na to twój mąż?

Gość marietta10
Ale jak ja widze to mi cisnienie skacze. Nawet nie wietrzy mieszkania przed naszym przyjazdem i smierdzi...

Gość sama jestem teściową
jeszcze jedno mnie intryguje, jak to podstępem poszłaś do pediatry???

Gość marietta10
my juz nie mieszkamy z nimi, ale nic sie ona nie zmienila. Maz pracuje u ojca i jak ostatnio dawal mu wyplate to ona wyleciala na dwor i z awantura ze znow daje ojciec mu kase...

Gość marietta10
kaszlal maly i mowilam ze ide do pediatry zapytac dlaczego ma ten kaszel mial wtedy ok. 7 mc

ale po co w ogóle masz ja polubić, to tylko teściowa, w dodatku cos z nią nie halo... sorry, ale to jest mieszkanie teściowej nie autroki t jak mzoe jej zabronic palić?głupia baba,że sama tego nie rozumie... ona Ciebie i tak nie posłucha, moze i rzezcywiscie niech maz z nia pogada, chociaż wątpię,ze to coś zmieni...

Gość ftggj87
moja to też jędza jak cholera. bezczelna,chamska i do tego zmysla na mój temat i wiesz co... ja tez chciałam kiedys dobrze,ale stwierdzilam ze sie nie da i próbowac juz nie bede. dla meza moge ja tylko i wylacznie tolerowac a zeby jemu przykro nie bylo i zeby pokazac ze dobrze mnie wychowano.

nie jeździj do niej moja tez ma w dupie zakazy palenia i nie mam zamiaru do niej jeździć sama palę ale qrwa nie w domu jak ktos pali to niech nie zmusza innych do przebywania w syfie u palaczy palących w domu wszystko wali siarką i syfem nie pozwól jej na takie numery kategorycznie

Gość marietta10
Widze jak jemu jest przykro ze taka jest sytuacja, wiele razy mowil ze ma tego dosyc, pozniej ona mu suszy glowe ze nie przyjezdza wnuk do niej... Kiedys bylismy tam pol godziny to wszystko mi smierdzilo mimo ze nie palila wtedy, nawet maly smierdzial. Teraz jak juz tam nie mieszkamy to jeszcze bardziej mi przeszkadza ten smrod...

Gość ariam
nie lubić i nie rozmawiać, a najlepiej odłożyć kasę na własne mieszkanie

Gość ariam
z niektórymi się po prostu nie da żyć w zgodzie

Gość zastosuj naturalna
jesli byl jakis zatarg to ( tak jak z kazda " obca"osoba) to nie ma takiej opcji, zeby nie zostal smrod po calej akcji i juz nigdy nie bedzie tak samo miedzy wami.

Gość marietta10
W ta sobotę zostaliśmy zaproszeni na urodziny męża ojca... Nie chce iść tam i nie chce przykrości robić mężu... Trudna sytuacja co zrobić bo będzie tam wiele palących osób...

Gość a to nie można poprosić by nie
palili w pomieszczeniu tylko żeby wyszli ci co palą, bo przecież są tutaj niepalący i DZIECI przede wszystkim:O ja na pewno nie poszłabym tam i nie wzięłabym dziecka, gdybym wiedziałą, że będą przy nas palić jeśli mąż tego nei rozumie, to sorry, ale zdrowie mojego dziecka jest ważniejsze niż dobre samopoczucie męża

Gość Pychy uciech
Ty autorko jesteś pojebana!!!! Jak możesz zabronić palić teściowej w jej własnym domu?! Pytam jak? Jak ci przeszkadza to nie jedz tam a nie znowu pierdolisz farmazony. Zapamiętaj to do końca życia. Ona jest w swoim domu i robi co chce! Na jej miejscu za tego dr to bym cię z domu w trybie natychmiastowym wyjebala.

Gość Pychy uciech
Ostatnio coś innego pisalas!!!