Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QWWQDAS

Jak dobrze zareklamować/sprzedać mieszkanie

Polecane posty

Gość QWWQDAS

no jak? na jakich portalach?

Gość W tej chwili sprzedać
mieszkanie możesz jedynie mocno schodząc z ceny. Na rynku mieszkaniowym od dawna jest zastój.

Gość babsztyl ciekawski
opisz okolicę , sąsiadów-tak mniej więcej, że fajni,cisi itp. No tak-cena najważniejsza.

Gość fszawyq
podobnie jak wyżej, teraz tylko cena jest reklamą a nie szmery , bajery, kity jaki to ja super jestem teraz na kity nikt nie leci chcesz sprzedac = opuszczasz cenę i możesz nic nie pisać

Gość QWWQDAS
ale jak sprzedaję kawalerke w wawie za 6800zł na pradze południe to nie uwazam ze drogo.

Gość a jaki metraż?
a jaki metraż? i na jakim osiedlu? nie chce pisać czy drogo czy nie, tylko się zorientować gdzie, bo sama jestem zainteresowana

Gość Lukerahl
najlepsze rozwiązanie to www.dodajgo.pl kilkadziesiąt najlepszych portali nieruchomości, wypełnienie formularza kilka minut i najlepsza reklama w sieci!

Gość Łukasz 4322
www.dodajgo.pl poznaj nasz portal, dołącz do najlepszych w sieci!!!

Gość gość
Czytając te głupie porady o sprzedaży/oferowaniu niskiej ceny to śmiać mi się chce.Ja sprzedałem mieszkanie w Wa-wie Mokotów rok temu za 400 000 - 47m. Według obecnych informacji z rynku ceny poszły lekko w górę.Ja też odebrałem już ok.18 ooo odsetek z lokaty.Mieszkanie do sprzedaży zgłosiłem na gumtree i czekałem 2 miesiące.

Gość Allehome
Osobom, które poszukują kupca na swoją nieruchomość polecamy zamieszczenie bezpłatnej oferty w serwisie ogłoszeń bezpośrednich allehome.pl. W serwisie znajdują się oferty sprzedaży, wynajmu mieszkań, domów, lokali komercyjnych i gruntów z całej Polski od sprzedawców bezpośrednich. Ogłoszeniodawcy mogą bezpłatnie zamieścić swoją ofertę, a my przekażemy ją osobom naprawdę nią zainteresowanym. www.allehome.pl

Gość dominikas33
Zamieść ogłoszenie na http://prywatnaoferta.pl Ten serwis zamieszcza Twoją ofertę na 100 portalach ogłoszeniowych - jest widoczne wszędzie, więc istnieje większa szansa, że znajdzie się na nie chętny.

Gość gość
dobrym pomyslem jest tez biuro nieruchomosci szczecin http://fortnieruchomosci.pl/ Wtedy to oni na siebie biora wiekszosc obowiazkow jak pokazywanie itp

Gość gość
Najlepiej współpracować z dobrym biurem nieruchomości, oni już zajmą się wszystkim, co trzeba. :) Ja sprzedając mieszkanie korzystałam z pomocy http://pcn.center/ i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Mam sklep wielobranżowy i zamawiałem ekspozytor w kształcie zbliżonym do gazety od www.oficyna97.pl . Wkładam do tego ekspozytora różne gazetki, fajnie mi zorganizowali podziałki, a także zamknięcie, żeby się za bardzo nie kurzyło. Jest nawet dołączona kreatywna podstawka dla klientów, którzy chcą przejrzeć na szybko gazetę. Sporo pochwał zebrałem za ten projekt od znajomych, a jeden gość z konkurencji nawet skopiował u siebie, chociaż znacznie gorzej wykonany, hehe :)

Gość gość
Ja będe podpowiadał ludzi z serwisu https://www.wykup-nieruchomosci.pl/ mają doświadczenie w skupowaniu nieruchomości – zwłaszcza tych zadłużonych. Ja dzięki nim jakoś wyszedłem z dużych problemów finansowych. Szybka decyzja, szybko przelane pieniądze.

Gość gość
Wiesz co w kwestii działek pod budowę domu to bym doradził biuro Efekt. Mają profesjonalne podejście, znają rynek, wiedzą jak przeprowadzić całą transakcję żeby klient nie wyszedł na tym stratny. Ja dzięki nim sprzedałem działkę jakiś czas temu, gdzie wcześniej szukając kupca na własną rękę nie szło się totalnie z nikim dogadać....