Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj anonimowo

Co sądzicie o ślubie bez zespołu? Chcę by muzykę

Polecane posty

Gość dzisiaj anonimowo

puszczano z płyt

Gość jesli dj to ok
Z płyt więc rozumiem, że dj? Ok. Takie wesela są też spoko pod warunkiem, że dj jest dobry. Ale jeśli zamierzasz puszczać z płyt sama z jakiegoś marnego sprzęcika to sobie daruj

Gość To weż
DJ i będziesz miała z płyt:) DJ-WODZIREJ i też możesz mieć super udane wesele:) Chyba większość PM tak robi a i dużo taniej jest:)

Gość TakaONA89
Wodzirej hmm no jest to ryzykowne bo kojarzy mi się z wiejskim stylem, ale dj jak najbardziej, jeśli nie chcesz zespołu :) Ja miałam zespół i byłam bardzo zadowolona, dlatego że zespół był na prawdę super:)

Polecam DJ masti gral u mnie i bylo swietnie. Jego stronka:www.masti.beepworld.pl

Gość kffiaduszek
a czemu wodzirej kojarzy Ci się z wiejskim weselem? Ja kojarzę wręcz na odwrót. Na żadnym "wiejskim" nie widziałam np. poloneza przed weselem, a ten mi się właśnie z szykiem i klasą kojarzy :)

Gość kffiaduszek
Właśnie dlatego są spotkania przez weselem z dj/zespołem/wodzirejem/kimkolwiek :) Bo głównymi i najważniejszymi osobami na weselu zawsze musi być Młoda Para :)

Gość martinez cotto
Myśle że spoko ale nie inwestuj w DJ. Po co? Puść coś z jamnika! Zarcie to również przeżytek, naprawdę. Dzisiaj modne są przyjęcia bez jedzenia. Kupisz soki i wodę. Najlepiej kranówę! Nie z czają się. Słuchaj ważne żeby pieniąchy przyniesli w kopertach. I niech spierdala.ą!!! Ty a co to? Kiełbasa, zapraszał ich ktoś???

Gość ciekawy eksperyment
wesele organizujesz dla gości i powinnaś mieć to na uwadze,choć to Ty jesteś Nr.1 i w końcu to Ty decydujesz. Możesz też zrobić wesele przy katarynce z papuga lub jakiejś pozytywce,i też będzie pieknie. A goście ? A ch.j z nimi... Tak ?

Gość w temacie NA WESELE
effa11111 - wypierdalaj z tym puszczaczem oszustem

Szczerze...wszystko ma swoje dobre i złe strony..orkiestra może popic za dużo i grać tak, że nikt nie wie, co to za muzyka (kojarze takie imprezy) znowu DJ może totalnie nie wiedziec jaka muzyke dobrac do towarzystwa..ale faktem jest, że ostatnie słowo zawsze nalezy do Młodej Pary, dlatego trzeba jasno określić wczesniej swoje zasady i możliwości..