Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giedfa

i dałam synkowi smoczek

Polecane posty

Gość giedfa

chciałam go odzwyczaić; przez kilka dni funkcjonował z korpusami od smoczków bo gumy odgryzł; w ciagu dnia nie spal, rano wcześniej się budził, poza tym nie było jakoś tragedii; ale wczoraj wieczorem żal mi sie go zrobiło i dałam mu nowy smoczek; tak mi podpowiadała intuicja, ze jeszcze go potrzebuje

Gość Kalineczka ...
a ile mały ma bo mojej córci tez nie moge odzwyczaić , właśnie teraz śpi z dydusiem :(

Gość hej hej no i co z tego
moj ma 2,5 roku i też spi z melkiem , spokojnie kiedys go wurzuci :) tylko ma do spania bo tak to wstydzi sie go

Gość oj tammmm
moja ma 2 lata i na noc ma cmoka. Tylko ja nie widzę w tym nic złego :)

EA ile ma synek? Ja odzwyczaulam corke od smoka w ciqgu jednego dnia chociaz wydawalo mi soe to nierealne bo cora byla zakochana w smoku :-) ale okazalo sie ze to byl sukces :-) juz 14dni bez smoka mija.fakt przestala spac w dzien a jka spi to ciezko jej zasnac.i. zauwazylam ze trudno jej.sie uspokoic jak go nie ma.

Uf całe szczescie ze moj ani smoka nie lubiał ani z butli nie chciał pić :) przynajmniej nie mam problemu z odstawieniem :D ale karmiłam piersia 14 mies wiec pewnie go nie potrzebował :D

Gość Agulekxxx1
To wygoda rodziców , dać smoka .... moja 19 ms nigdy nie miała smoczka w ustach, i teraz nie mam problemu ... Chciało się mieć cichutkie dziecko, to się teraz cierpi ... Idź z nią do parku, wyrzuć kaczkom ...jak będzie chciała, to powiesz że przecież kaczuszkom go podarowała...

Gość abcdefghkobieta
mój ma 7 miesięcy i sam zaczął na noc zasypiać bez smoka ale w dzień go chce na drzemkę... do tego ostatnio zgrzyta zębami i nie mogę tego słuchać i wtedy też daję smoczek... ale zacznę odzwyczajać po roku :)

Gość Kalineczka ...
moja ma prawie 2 latka

Gość giedfa
mój synek dostał smoka w szpitalu od pielęgniarek, bo sama bym nie dała; teraz ma 20 miesięcy i smoka używa głównie jako gryzaka + do zasypiania; teraz wychodzą mu piątki i bardzo się męczy, wczesniejsze smoczki poobgryzal; nie moglam już patrzec wczoraj jak wala sięvpo łóżeczku i gryzie wszystko - palce, poduszkę, nawet miśki i to zgrzytanie zębami; to niech już lepiej smoka gryzie

Gość Zocha.
Smoczek to nic złego ,dziecko wyrabia sobie odruch ssania ...tylko bez przesady ,dwu latek juz powinien radzic sobie bez smoka

Gość giedfa
mam taki plan że poczekam aż mu te 5 wyjdą i wtedy zabiorę, zapewne sam go w końcu odgryzie i wtedy juzna pewno nie dam;