Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poooplo

Moja dziewczyna nie ma w sobie nic co by mnie podniecało

Polecane posty

Gość poooplo

lubie duże piersi, małe stópki, długię piękne włosy a ona prawie nie ma piersi, ma duże stopy i rzadkie włosy :o kocham ją ale chciałbym miec w łóżku laskę która naprawdę mnie kręci.

no to zrob cos ? albo zostawisz i poszukasz sobie takiej ktora by cie zadowolila albo zacznij zadowalac sie na boku innego wyjscia nie widze

Gość poooplo
już mam na ok koleżankę w moim typie ale nie chce rezygnować ze swojej, chyba zaczne się spotykac z kumpelą też chce miec coś z seksu

Gość bladolicalania//
Odejdz od niej szkoda dziewczyny . Zdrada to najgorsze co mozesz jej zdobic . Uwazasz ze zasluguje na takie traktowanie ?! Ciekawa jestem ile masz lat a wlasciwie to chyba nie istotne . Wazniejsz jest ile miales partnerek seksualnych i czy wyszalales sie w seksie . Ludzie ktorzy maja male doswiadczenie i trzymaja sie jednego partnera predzej czy pozniej szukaja na boku .. Dlatego wg mnie jesli Ci czegos brak zostan singlem i ruch** do woli . Dopiero jak ochloniesz bedziesz gotowy na milosc bo narazie to jeszcze nie dojrzales. Takie jest moje zdanie.

Gość fafarifka
szukasz dziury w całym , zafunduj lasce nowe silikony, przedłużenie i zageszczenie włosów a jak będzie juz po poprawkach to stopy nie bedą się tak rzucały w oczy .Zainwestuj w ten zwiazek Romeo