Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzerażonaNowakowa

Czy moje dziecko widzi duchy??????

Polecane posty

Gość PrzerażonaNowakowa

Moje 6 miesięczne niemowle czasem zapatrzy się w jakiś kąt albo śledzi wzrokiem coś i się uśmiecha do pustego kąta,zaczyna gaworzyć a nikogo tam nie ma lub macha rączkami jakby chcialo kogos złapać. Czasem to wygląda jakby to robiło do kogoś kogo nie widzę

moj syn tez tak robil heh tez sie nie raz wystraszylam ale mu przeszlo nie wiem co te dzieci widza

Gość etarfser
widza jezuska ktory mowi im wszystko bedzie dobrze

Gość PrzerażonaNowakowa
czasami można sie przestraszyć

Gość wsetrfhyuj
etarfser - Twoja wypowiedz miala byc smieszna ? ja juz to Jezuska przez duze J - ciamajdo

Gość PrzerażonaNowakowa
Może poprostu już tak mają te dzieciaczki... Ale dziś szuając o tych zachowaniach weszłam na jakiś topic i tam to dopiero kobiety opowiadały historie,że dzieci już duże 2 latka machają w puste kąty lub mówią,że ktoś tam jest np.pan lub pani.... Mam nadzieję,że moje dziecko nie będzie miało wyimaginowanego przyjaciela

Gość dix ae
tak, dzieci maja ten dar czesto wrodzony, z wiekiem pewnie przejdzie

dzieci widzą bardzo nie ostro i są bardzo ciekawskie także nawet coś co się nie spodziewasz przykuje ich uwagę ;]

Gość PrzerażonaNowakowa
rozum mówi mi,że takie dziecko to i do cienia kwiatka na ścianie się będzie uśmiechać, no ale....

Gość Kopciuszekkkk
duch jak nic. ja widziałam

Gość ja mam w domu
wiecie co ja kiedys jak ktos mowil ze widzial ducha to najczesciej myslalam ze cpa lub po dobrych baletach byl :D ale moja corka jak miala 3 lata w wypadku zginął jej chrzestny ojciec.Male dziecko i za czesto go nie widywala.Jak po pogrzebie polozylam ja spac i mala zasnela zaczela mowic przez sen (na pogrzebie nie byla) mowil ze dobrze wujek przyjdz do mnie jeszcze odwiedz mnie.Ja bede czekala i z tej laki nazbieraj mi kwiatow.I pomyslala bym ze mowi o jakims innym wujku ale ona wymieniala jego imie.Jak rano wstala pytalam sie jej czy widziala wujka a ta mowi ze tak w nocy do niej przyszedl ladnie ubrany i z nia rozmawial.Dzis mala ma 7 lat i nie mowi zeby widziala wujka ( cale szczescie)

Gość Melpomena31
Możliwe że twoje dziecko widzi duchy, niektóre dzieci tak mają. Nie ma się czym martwić dopóki duch nie manifestuje swojej obecności w jakiś inny sposób.

Gość dsfdsfs
sranie w banie 🖐️

Gość PrzerażonaNowakowa
czasem budzę się mokra, a jestem samotną matką. to miałaś na myśli, mówiąc "inną manifestację"?

Gość kooasa
Mój syn też kiedyś chciał mi wmówić że w pokoju jest babcia i dziadek, ja mu mówię że oni są w domku a mały na to " ale to inna babcia i inny dziadek". Dodam że dostaliśmy mieszkanie po dziadkach męża których syn nie widział nigdy.

Gość Melpomena31
Lepiej sobie z tego nie żartuj.

Gość Melpomena31
kooasa więc twój syn na pewno widział duchy i nie ma w tym nic nadzwyczajnego

Gość Ludzie, w co wierzycie
Autorko, w co wierzysz? w Boga, czy w gusła? No, chyba, że nie jesteś chrześcijanką...

Gość az glupio pisac
ale tak sie sklada, ze moj tata umarl przed urodzeniem mojej corki. tak wiec nigdy go nie widziala. Mieszkam daleko od rodziny, wiec nie mozliwe zeby kiedys ktos jej pokazal zdjecie, film czy cos takiego. Ostatnio znalazlam w piwnicy album, otworzylam, a moja 3,5 letnia corka usmiecha sie i mowi " to dziadzius". Dziwne troche. Czesto mowi o dziadku. pyta czy dziadek czeka na nia w domu kiedy wracamy z przedszkola itp. No ta jak to jest? Dzieci widza duchy czy to tylko bzdury? Bo ja sie gubie.

Gość poszłabym po
egzorcyste :O Panicznie bym się bała :O

Gość mzxmzx
Też tak pomyślałam ciarki mnie wtedy przeszły. Wcześniej jak jeszcze nie było dziecka nasz pies czasem dziwnie warczał na ścianę. Dobrze że młody mówił o tych dziadkach może tylko ze trzy razy i już tego nie robi.

Gość az glupio pisac
przeciez nie pojde po egzorcyste, zeby mi tate z domu wyganial :). A tak powaznie - ona wcale sie nie boi.

Gość poszłabym po
Dziecko się nie boi, ale ja bym sie bała! Najlepiej sie pomodlic za dusze zmarłych, moze na msze za nich dać, odwiedzić na cmentarzu. Zastanawiam się, mój kuzyn był maluteńki, jak umarła jego mama. Jestem ciekawa, czy przychodziła do niego. Moja inna ciocia mówiła, że był spokojnym dzieciaczkiem, mało płakał - móiła, że przez to iż mama odwiedzała Go:) Ja tez byłam malutka, jak zmarł mój ojciec. Może też do mnie przychodził...

no też tak miałam,mam 3 letnia córeczkę i mieszkam z nia sama pewnego wieczoru mała bawiła sie u siebie w pokoju i nagle przybiegła z krzykiem i płaczem domnie mama mama za lożeczkie stoi pan!!!!jaki pan?taki pan i macha palcem!hmm wziełam małą na rece i poszłyśmy do jej pokoju ona w płacz o tam zobacz pokazała na róg miedzy lóżeczkiem a oknem o tam ja podeszłam i mówie ze tu nic niema a ona na to teraz już nie ma pana sama się bałam ale niepokazywałam jej tego zimne ciarki przeszły mi po plecach ,ja myślę że dzieci do ktoregoś roku życia widzą wiecej niż my dorośli

Gość az glupio pisac
ale tak sobie mysle, ze skoro to moj tata to raczej nie ma sie czego bac bo to byl zloty czlowiek . Czasem mi sie sni, ale bardzo rzadko, niestety. Kiedys zasypialam i wtedy na granicy jawy i snu zobaczylam tate. Przytulil mnie i wtedy sie ocknelam, ale ten uscisk czulam nadal (przynajmniej tak mi sie wydawalo) i mowiec szczerze tak bardzo sie rozczulilam, ze sie polpakalam, bo nawet nie zdawalam sobie sprawy jak bardzo mi go brakuje.

Gość lknlkn
oczywiscie, ze niektore dzieci widza wiecej niz inne. Niektore dzieci maja taki dar widzenia istot niematerilanych. dla mnie nie ma w tym nic odkrywczego. znam takie przypadki. Znam doroslych ludzi z takim darem. Niektorym dzieciom to przechodzi a innym nie. :)

Gość Baby są upośledzone
Ja pierdolę, co za idiotki na tym forum. Nagle wszystkie mają doświadczenia z duchami, jakby to było powszechne zjawisko. Pieprzone konfabulantki :O🖐️