Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gracja333

Czy powinnam się niepokoić?

Polecane posty

Gość Gracja333

Witam, Zdecydowałam się napisać, gdyż w żadnym z tematów nie znalazłam satysfakcjonującej odpowiedzi. 1 stycznia doszło do zbliżenia z moim chłopakiem, nie uprawialiśmy seksu, ale istnieje prawdopodobieństwo, że trochę płynu ejakuacyjnego mogło dostać się do pochwy - miałam wtedy dni płodne. Okres dostałam 16, czyli w spodziewanym terminie, jednak już 1 lutego dostałam kolejny okres, a dodam, że miesiączki mam raczej regularne. Kolejny termin miesiączki miał wypaść na 3 marca, ale niestety dalej się nie pojawił. Od tygodnia mam objawy takie jak ból podbrzusza, nudności, troszkę wrażliwe piersi oraz infekcję, której towarzyszy biały, gęsty śluz. Dodam, że mam teraz bardzo dużo stresu. Czy powinnam się czymś martwić czy opóźnienie okresu może mieć inne przyczyny niż ciąża? Proszę bardzo o odpowiedź. Jestem młodą osobą i przyznam, że jeszcze nie wszystko jest dla mnie jasne. Pozdrawiam serdecznie.

nawet głupie przeziębienie/przemarznięcie może namieszać w okresie :) poza tym zrób test/badanie krwi i się dowiesz czy jesteś w ciąży.

Gość herrr
nie łatwiej byłoby kupić test ciążowy?

Gość Gracja333
Tak też mi się wydaje, tym bardziej, że okres dwa razy już od tamtego czasu dostałam, ale głupia podświadomość potrafi nieźle namieszać. Dziękuję za odpowiedź :)

Gość Gracja333
Pewnie łatwiej, ale nie wiedziałam czy są w ogóle podstawy by panikować ;)