Gość Hsjsjjenwjaksokd Napisano Marzec 5, 2013 Razem z chlopakiem nie mamy pracy. Ja ponad miesiac a on od 2 dni... Ostatnio sie o to klocimy i w domu panuje nerwowa atmosfera poza tym nie rozmawiamy ze soba od kilku dni. Dzis napisal do mnie byly chlopak z ktorym bylam 4 lata temu i od tego czasu wlasciwie sie nie widywalismy. Raz na kilka miesiecy cos do siebie napiszemy i tyle. No i dzis pisalismy na fb. Chlopak czasami przechodzil kolo mnie (pisalam z telefonu). Nie wiem czy cos zobaczyl czy nie, ale za ktoryms razem wchodzac do lazienki trzasnal drzwiami i powiedzial cos w stylu ' predko sie za to bierzesz widze'.. Dodam ze mialam tez wlaczonego laptopa i akurat drukowalam swoje CV... Nie wiem czy chodzilo mu o to ze 'predko' biore sie za roznoszejie CV czy moze ubzdural sobie ze go 'zdradzam'.. Dodam ze on jest baardzo zazdrosny i jesli zapytam o co mu chodzi i powie ze o to ze pisalam z bylym to bardzo ciezko bedzie mu przemowic do rozsadku i udowodnic mu ze po prostu pisalismy jak starzy znajomi... Mieszkamy za granica takze nie wiem o co mialby byc zazdrosny... Cala sie trzese i jestem nerwowa bo on jak sobie wmowi ze flirtowalam z bylym to jest koniec.. Postawi na swoim i powie ze ma racje (ma zle wspomnienia z poprzednich zwiazkow) Poza tym zawsze znalam wszytkie hasla. Do jego maila, konta paypal, ebay'a itd.. Dzis chcialam wejsc na jego maila sprawdzic czy dostal jakas odpowiedz w sprawie pracy, bo nie rozmawiamy i to jedyny sposob zeby sie dowiedziec. Probowalam wpisywac haslo kilka razy.. Okazalo sie ze je zmienil.. Dlaczego?? Boje sie ze ma przede mna jakies tajemnice.. Dlaczego zmienil tylko haslo do maila a inne zostawil?? Nie wiem co robic zeby naprawic ta sytuacje... Ciagle placze bo on sie w ogole nie odzywa i jet strasznie nerwowy.. Nie mam tutaj za granica znajomych wiec nawet nie mam z kim porozmawiac :( przez to wszystko nie mam glowy do szukania pracy bo gdziekolwiek wejde zapytac i zostawic CV to chce mi sie plakac bo ciagle mysle o tej sytuacji.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach