Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghbdgdfskhfj

zbyt czesto chce mi sie spac

Polecane posty

Gość ghbdgdfskhfj

od 2tygodni wstaję rano, a po godzinie najchętniej znów bym wróciła do łóżka i przespała cały dzien, mimo że klade sie o 24 a wstaje o 10. apetytu nie straciłam, więc to nie wina odżywiania. słońce jest, więc to nie przez pogode. mam ochote gdzies wyjsc, ale zbyt mocno chce mi się spać jak po całonocnym buszowaniu. 3 tygodnie temu miałam bardzo duzo stresu, ale to już minęło, więc wątpię by to było powodem. no i mimo ze jem, to schudlam 2 kilo, niby nie dużo, ale zawsze miałam stałą wage. dodam, że mam 17 lat.

Gość dix ae
moze to przesilenie wiosenne

Gość ghbdgdfskhfj
świeci słoneczko, z chęcią bym gdzieś wyszła się przejśc, ale zwyczajnie chce mi się spać i dzień traci swój urok. mam nadzieje ze to szybko minie,dzieki ; )

To może by nadal efekt uboczny stresu- czasem organizm potrzebuje więcej czasu by wrócić do normalnej pracy. Inna opcja to jak napisał przedmówca- przesilenie wiosenne. Jeśli masz zwiększone pragnienie, to możliwe że masz początki cukrzycy. Pamiętam jak mój znajomy miał zdiagnozowaną cukrzycę- cały czas był senny, cały czas przysypiał, stracił na wadze i był cały czas spragnony.

Gość warkot
guz mozgu (niekoniecznie zlosliwy wiec nie ma co panikowac)

Gość ghbdgdfskhfj
nie mam tak, że ciągle bym jadła czy coś takiego. normalnie sniadanie, cos przekasze, obiad, znow cos przekasze i kolacja albo nawet czasem bez kolacji. mam nadzieje ze to przez pogode, dzikuje za pomoc ;)

Gość dix ae
sproboj zazywac lecytyne