Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podlej kwiatki

Spierzchnięta usta

Polecane posty

Gość MMM333
maść majerankowa generalnie jest na katar ale pomaga świetnie na spękane usta, całą ciążę stosowałam.

Gość ja przekłuwam kapsułkę z wit E
ale z wit jest tak, ze łatwo coś przeoczyć. ciąża to stan szczególny i łatwo o niedobory. różne witaminy różnie się wchłaniają- w połączeniu z rozmaitymi składnikami. może masz niedobór jakiejś. Idzie wiosna- ludzie zaczynają to boleśnie odczuwać. ja np. zawsze odchorowuję wiosenne przesilenie. Ty w ciąży też masz prawo

można kupić wit E w kapsułkach- coś jak capivit a+e. robi się małą dziurkę, wyciska na palec i specyfik ten potrafi zdziałać cuda:)

ciekawe ciekawe nigdy tego nie stosowalam ;) i jakos nigyd szczegolnie nie dbalam o usta tzn nie nawilzalam ich ani nic bez względu na pore roku czy to ostra zima czy gorace lato.. ale jak widac ciaza to stan szczegolny ;)

ja ostatnio testowałam na synu który po chorobie miał istny armagedon na ustach

Gość Ankaskakanka12345678
Miałam ogromny problem ze skórkami na ustach. Ciagle sterczały a ja je obgryzalam. Próbowałam wielu sposobów ...miód ,oliwka itp. Pózniej jakiś regenerum które wgl nie pomogło jakieś inne pomadki ochronne. W końcu trafiłam na tisane z apteki ,zrobiło sie lepiej do tego dorzuciłam kompresy z witaminową maścią ochronną z apteki . Super. A najbardziej mi pomogło odstawienie żelu myjącego firmy pharmaceris który to złuszczał naskórek i przy okazji podrażniał usta .

Gość gość
Hej, mam podobne problemy z popekanymi ustami i bardzo pomaga mi masc bepanten-czest stosowany jako krem do pupki niemowlakow

Gość gość 21
Polecam pomadkę do ust India Cosmetics na bazie oleju z konopi. Zobaczyłam kiedyś stoisko w King Crossie, podeszłam kupilam pomadkę na próbę. Jestem zachwycona :)