Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy facet gardzi dziewica

faceci wola dzi-wki niz dziewice, przeruchane, puszczalskie niz nietkniete bo ..

Polecane posty

mysla, ze skoro dawala dupy kazdemu to jemu tez bedzie czesto dawala a z dziewica wydaje im sie ze seksu nie bedzie albo czestotliwosc stosunkow bedzie raz na miesiac albo co pol roku.

dlatego tez nastki sie puszczaja po dyskotekach i paru piwach by byc na czasie, isc z moda i podobac sie chlopakom, ktorzy maja tez inne myslenie niz pokolenie naszych rodzicow, gdzie szlo sie z milosc do lozka po slubie.

Gość I love Playstation 4
ja chciałbym dziewice ale to jak trafić szóstkę w totka

To ja Looooser

Gość jestem faetem i powiem
że nie chciałbym mieć dziewicy. Najlepszy okres na rozpoczęcie współżycia to moim zdaniem szkoła średnia. Natomiast jak kobieta ma ponad 20 lat i jest nadal dziewicą to coś po prostu jest z nią nie tak. Taka musi mieć lęk przed seksem, średniowieczne poglądy lub po prostu może być aseksualną. Dziewice są bardzo podejrzane i często można się rozczarować wchodząc z taką w związek- wiem to z własnego doświadczenia.

w tych czasach dziewica lub prawiczek wieku 20 lat to "porażka" ale w czasach naszych rodziców było odwrotnie. nie wiem dlaczego tak mało dojrzałe osoby emocjonalnie uprawiają sex bo dla mnie 14 czy 15 lat to chyba dziecko zaś w tych popapranych czasach to już dorosła i świadoma osoba swojego ciała. najgorsze jest to , że wymieniają się doświadczeniami seksualnymi.

Gość Yuuukii
jakoś ja nigdy nie spotkałam takiego faceta. każdy którego znam to woli ' dziewice ' . .. W dziwnym towarzystwie się obracasz.

do jestem faetem i powiem - znam dziewice , która miała 32 lata była z mężczyzną około 4 lat a pierwszy raz mieli po 3 latach ( kurde jak oni mogli wytrzymać :p ale do dziś są razem są bardzo szczęśliwi i mają dwoje cudownych dzieci

Gość mnubsdugw8rg8wvvc
jestem faetem i powiem - zalozmy, ze jestes sam i spotykasz dziewczyna ktore podoba ci sie fizycznie i osobowosciowo, spotykacie sie, dochodzicie do momentu, ze pada temat seksu i mowi, ze jest dziewica, ma ponad 20 lat - zostawiasz ja przez to czy zaciskasz zeby (w glowie wiesz, ze to zle i jakie niesie to ujmijmy konsekwensje, dalsze dzialania) ? Jak ja zostawiasz z takiego powodu to jest to puste zachowanie, kierowanie sie jakimis regulkami, pogladami itp, jak wchodzisz w ta znajomosc jestes nieszczery, robisz cos wbrew sobie, sam sobie zaprzeczasz i oklamujesz .. wiec

Gość jestem faetem i powiem
zawstydzona 31 Dla mnie to już jest chore. Co to za problem iść do łóżka a już w ogóle będąc w związku i mając prawie 30 lat. Patologia. mnubsdugw8rg8wvvc Akurat, gdy kobieta jest dziewicą w wieku ponad 20 lat to i odbija się to na jej osobowości. Poza tym nie wyobrażam sobie być z kobietą, dla której coś tak prozaicznego i normalnego jak seks jest jakimś problemem. Jednak załóżmy, że spotykam taką dziewice, która mi się spodoba. Jeśli nie ma jakichś urojonych lęków przed pójściem do łóżka i zgodzi się na współżycie po miesiącu lub max dwóch to ok- mogę z nią stworzyć związek. Lecz gdy ona boi się zbliżenia, ciągle trzyma na dystans, odmawia i chce czekać pół roku czy nawet rok to nie ma mowy, abym czuł się szczęśliwy i spełniony z taką kobietą i wtedy kończę znajomość.

jestem faetem i powiem słuchaj akurat ta dziewczyna jest mocno wierząca nie mylić z fanatyzmem , bo akurat powiem tak jej mąż nie chciał kościelnego i mają cywilny. wracam do tematu ...... jest wierzącą osobą i ślub przed małżeński nie wchodził w rachubę choć powiem ze zrobiła to w narzeczeństwie . każdy kieruje się własnymi zasadami w życiu. ja powiem tak : ja uwielbiam sex i nie wyobrażam sobie życia bez niego mam temperamencik no ba :p ale rozumiem ją i uważam , że wcale nie jest to ani banalne , ani jakieś dziwne gdyż na ten temat mądrze sie wypowiadała.

jestem facetem i powiem tak mówisz, że dziwisz się kobieta , które mają " lęk" pójścia do łóżka a nie zastanawiałeś sie dlaczego? wiesz co możne być wiele powodów , ale mi sie wydaje , że jeden z największych jest taki : większość mężczyzn traktuje kobitę jak przedmiot do zaliczenia, może obawia sie czułych słówek które i tak mają omamić ja, aby mężczyzna mógł dostać tego czego paranie czyli sexu. wiem , że teraz generalizuje , ale w tych czasach naprawdę mało komu zależny na miłości i bycia z drugą osobą jak na sexie,

Gość PanParówka:)
a ja chce dziewicy i chetnie poznam dziewice

Gość niektóre kobiety też mają
nie ma o czym dyskutować z osobą która kończy znajomość jeśli dziewczyna nie rozłoży przed nim nóg do max 2 miesięcy :) taka osoba nie rozumie że dla innych to jest głębsze i bardziej intymne przeżycie, do którego potrzeba uczucia i zaufania

zawstydzona, generalizujesz ale po słowach "jestem facetem" właśnie można takie wnioski wyciągnąć, dla niego 2 miesiące bez seksu to już przesada. a o jeśli jedno wyjedzie na kilka miesięcy? będzie chore? związek się rozpadnie bo głownym spoiwem będzie seks a nie uczucia

niektóre kobiety też mają taka osoba nie rozumie że dla innych to jest głębsze i bardziej intymne przeżycie, do którego potrzeba uczucia i zaufania------ mało kto to rozumie , a szkoda.

Gość Lubię kiedy kobieta .....
Kolejne prowo kobiety z bogatą przeszłością której nie akceptuje facet na którym jej zależy:P Nie dziewice mają wzięcie jak ktoś szuka domowej dziwki. Ale nigdy nie będzie takiej szanować i jak będzie chciał założyć rodzinę poszuka dziewicy. Chociaż ja nie miałem odwagi powiedzieć kobiecie wprost że nie akceptuję jej przeszłości.

zawstydzona, też mam nieraz takie wrażenie, ale mam nadzieję że to właśnie tylko wrażenie nie rzeczywistość :) xxxx Lubię kiedy kobieta ....., dlaczego? są ludzie o różnym podejściu "Nie dziewice mają wzięcie jak ktoś szuka domowej dzi**i. Ale nigdy nie będzie takiej szanować i jak będzie chciał założyć rodzinę poszuka dziewicy." a to pokazuje tylko męską hipokryzję, sory ale facet co idzie do łożka z kimś kto w jego mniemaniu jest dziwką sam ustawia się na poziomie tej osoby :)

Gość Lubie kiedy kobieta ......
Możesz to nazywać hipokryzją ale prawda jest taka że różnimy się płcią, oczekiwaniami co do roli, cech partnera/ki. Wiesz jeśli oczekuje dużych piersi u kobiety to znaczy że jestem hipokrytą bo sam takich nie posiadam? Lub też jeśli Wy oczekiujecie że facet ma być silny pewny siebie itd a same takie nie jesteście to nie jest hipokryzja. Argument doświadczenia seksualnego mężczyzn jest podnoszony przez kobiety tylko gdy mężczyni wypominają rozwiązłość kobietom . Wielu meżczyzn jest słabych psychicznie i daje sie zdominowac i wmówić że nie mają prawa wymagać czegoś bo kobieta tego nie wymaga. Ja mam swoje zasady i ich nie zmienię. Oczywiście nie chodzi o samo dziewictwo bo tu mam jakieś widełki ale o akceptację przeszlosci partnerki. A uwież że sporo mężczyzn ma z tym po latach zwiazku problem, To tak jak u kobiet gdy mija milosc pojawia sie frustracja bo facet malo zarabia, nie stara sie itd. Po czasie trudniej akceptowac pewne sprawy.

Gość taki jeden facet 28
mi się trafiła dziewica 25 lat + z początku też miałem obawy właśnie ,ze może ma jakiś wstręt przed seksem albo zryty beret, ale kurde teraz nie mogę uwierzyć ,ze ona tak długo wytrzymała bo dziewczyna ma taki ogień w oczach i pożądanie ,a w łóżku staje się coraz odważniejsza ...i szczerze powiem ,że bardziej widzę po niej pożądanie i chęci w eksperymentach w łóżku niż z moją byłą, która była niby taaaaka doświadczona.

Gość taki jeden facet 28
..a miałem taki moment z nią gdzieś po 2 tygodniach znajomości ona zaczęła mi mówić teksty typu ,że jest wierząca itp ..po 3 tygodniach ,że nigdy nie była blisko z mężczyzną ..no i ja się trochę bałem ,że zaraz mi powie ,że przed ślubem to niema mowy na szczęście okazało się ,że nie słusznie. Teraz się bzykamy jak tylko mamy ku temu okazje i jest zajebiście ;]

Gość taki jeden facet 28
niektóre kobiety też mają idac twoim tokiem rozumowania to najlepiej w ogule seksu nie uprawiac zeby miec pewnosc ze to tylko uczucia ...czyzby aseks ?

Gość taki jeden facet 28
niektóre kobiety też mają Z resztą o czym tu mowa. Każda dziewica czy dziewczyna która nie spotkała na swojej drodze faceta który by ją rozgrzał do czerwoności będzie chrzanić o uczuciach , miłości w wzniosłości która niby pierw potrzebuje żeby facet mógł jej cycka zobaczyć ....tylko dziwne ,że jak przyjdzie co do czego to wychodzi zupełnie inaczej ....no ,albo kobieta spotyka się z facetem który jej nie pociąga to wtedy faktycznie można czekać i do śluby i nie mieć ciśnienia. Druga sprawa to zryty beret przez kk i święte czekanie na przekór samemu sobie ,na przekór swoim pragnieniom i czekanie do śluby i pozwolenie od księdza ...bo wtedy takim ludziom się wydaje ,że są tacy zajebiści ,że czekali i dali rade ...bo przecież tak fajnie się wstrzymuje od seksu ? ..tutaj dwie osoby muszą mieć nieźle zryty beret żeby tak czekać i udawać ,że się niby nie chce

To nie jest tak do końca,jak w tezie postawionej przez autorkę,bo problem jest bardziej złożony. Najpierw faktycznie facetowi zależy na dziewicy,bo nietknięta,jest pierwszy itd.Mamy odkrywanie dziewiczego terenu ;) Ale z wiekiem,to już nie jest tak różowo,zwłaszcza jak panna trzyma cnotę do dwudziestu kilku lat (od razu zaznaczę,że tego faktu samego w sobie absolutnie nie potępiam,wręcz przeciwnie),bo wtedy nieraz towarzyszą temu nazwijmy to hmmmm.... pewne efekty uboczne:żal do faceta,że on kogoś wcześniej miał (ale oczywiście wcześniej prawie pod nożem na gardle musi wyśpiewać ile razy,kiedy i z kim!),że nie był tym pierwszym (choć jednocześnie taka,która chce wcześniej stracić cnotę,woli bardzo często doświadczonego).I ten żal potrafi się długo ciągnąć... W różnych sytuacjach co innego pasuje ;)

Gość PanParówka:)
to co napisala autorska to przesada :) nie oczekuje ze ktos przedemna rozlozy nogi to mnie nawet nie jara !

Gość no to bingo
ja mam 27 lat i jestem dziewica i to raczej z powodu takiego ze nie spotkalam takiego z ktorym chcialabym byc.... zaden mi sie nie podoba

Gość Paweł ............
No to bingo - ja właśnie takiej kobiety szukam. Która jest wymagajaca i szanuje swoje ciało. Ale trudno taką znaleźć a do tego żeby była wolna to już jak wygrać w jakimś konkursie. Życzę Ci żebyś znalazła w końcu swoją drugą połówkę.