Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy facet gardzi dziewica

faceci wola dzi-wki niz dziewice, przeruchane, puszczalskie niz nietkniete bo ..

Polecane posty

Coś w tym jest. Ostatnio jak byłam na takiej małej imprezce, poznałam faceta, ewidentnie był mną zainteresowany. Po jakimś tam czasie rozmowy (i przy okazji po kilku drinkach :P) powiedzialam mu, że jestem dziewicą. No krótko mówiąc - nie był zachwycony. Dodałam: żartuję, jestem prostytutką i jakoś już lepiej się rozmawiało. A później zapytałam mężczyzny w wieku mojego taty, czy wolałby dziewicę czy prostytutkę, to powiedział, że z tych dwóch na pewno prostytutkę. Do dziś się dziwię :)

Gość ::::::::::::]
Zalezy czego czlowiek szuka, jak seksu to chce miec full service a jak przyszlej zony i matki jego dzieci to im mniejszy ma przebieg( liczbe partnerow) tym lepiej. czyli na poczatek pytanie jaka to ma byc relacja. Wiekszosc facetow nie szuka zwiazkow i malzenstwa w mlodym wieki niejako na nas sie to wymusza. Po drugie jak szukasz zwiazku na chwile bo zbyt duzo kobiet do poznania zostalo jeszcze to taka dziewica moze przerazac a taka przechodzona jest juz przyzwyczajona ze partnerzy odchodza badz sama. ich rzuca. Wtedy niema wyrzutow sumienia ze ja krzywdzi.

Gość niektóre kobiety też mają
Lubie kiedy kobieta ......, jesteś głupi czy udajesz? pisałam o bzykaniu lasek które uważacie za dziwki nienadające się do niczego więcej a potem szukaniu porządnej. to chyba oczywiste i proste dla średniorozgarniętego ucznia gimnazjum jest a Ty w ogóle do czego się odniosłeś? do cycków?:D masz (tak żeby nie być gołosłowną): http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5526109 tak na temat wymagania przez kobiety doświadczenia kobiety także nie chcą takich co obracali "dziwkę" a potem nagle postanawiają się ustatkować. i to jest logiczne :) xxxx taki jeden facet 28, kolejny co ma problem z rozumieniem tekstu pisanego? czy po prostu jesteś uczuciową wydmuszką i to powoduje trudności w przyswajaniu czyichś wypowiedzi o czymś głębszym? i serio ja wiem jaką jestem kobietą, znam różne kobiety więc nie chrzań "znawco"

to co tu piszecie jest dla mnie chore bo po 1 nie kazdy facet patrzy na ten otworek na dole po 2 jest wielu fajny porzadnych facetów wystarczy sie tylko rozejrzec a nie panikowac na kazdym kroku ja rozumiem moze byc 20 letnia 30 letnia dziewica ale zeby odrazu sprowadzac do jednego piszesz o tym ze wolimy przeruchane no to moze umówimy sie pogadamy w oczy albo chociaz na gg nie widze problemu w tym ze kobieta jest dziewica !

Gość taki jeden facet 28
"to co tu piszecie jest dla mnie chore bo po 1 nie kazdy facet patrzy na ten otworek na dole " no jasne ,że nie ci co nie patrzą nazywają się GEJE

Gość kora82
A mi sie wydaje ze faceci jak juz maja wybierać na partnerki to wola właśnie nie dziewice czy tez dziwki tylko takie co mialy 1 max 2 parnetow ( w sesnie byly z nimi w zwiazku). Facet tez nie chce uczyc wszytiego babke. Mi sie takie dziewice kojarza zle bo mysle ze one maja jakies zahamowania. Do sexu przypisuja zbyt wyidelizowana ideologie. Jakby nie wiadomo co to bylo. Pewnie w zyciu facetowi loda nie zrobia. 25 letnie 30 letnie dziewice sorry ale cos z nimi nie tak- w sesnie sa brzydkie bo nikt ich nie chcial. I nie gadac ze sie szanuja.