Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morritta21

gracie w pokera dziewczyny? :)

Polecane posty

Gość morritta21

Hej, gracie może w pokera? z moim nowym facetem i jego znajomymi jesteśmy umówieni na grę, pytał się czy umiem grać to mu powiedziałem że tak, ale naprawdę nigdy nie grałam :P myślałam sobie że to prosta gierka w karty ale jak trochę poczytałam w sieci to nie za bardzo jarzę o co w tym chodzi, teraz boję się że wyjdę na idiotkę. Wytłumaczcie mi to proszę w prosty sposób jakoś :)))

Gość ula której ukradli nick
wstyd się przyznać ,ale ja w ogóle nie potrafię grać w karty

Znajdz sobie w necie strone, gdzie da sie pograć online i doucz sie, skoro nie chcesz teraz wyjść na kretynke :D Z samego czytania zasad można średnio zrozumiec o co chodzi, ale jak zagrasz to na pewno załapiesz.. :p

Gość Djana89
Ja gram, też zaczynałam z facetem a teraz nawet czasami sama pykam przez neta :) bardzo fajna wciągająca gra :) Żeby zacząć grać powinnaś przede wszystkim poznać układy kart http://www.poker24.pl/ranking-ukladow-w-pokerze (na pierwszy raz miej przy sobie jakąś ściągę :P , a jak chcesz lepiej poznać zasady i strategie to poczytaj sobie tu: http://www.poker24.pl/texas-holdem-zasady

Gość morritta21
Nawet spoko napisane już co nieco jarzę, ale chyba tak jak piszesz zrobię sobie jakąś ściągę z tych układów :P spróbuję sobie trochę przez neta kilka razy zagrać i może nie wyjdę na totalną ignorantkę :) Ok, dzięki dziewczyny :)

Gość Djana89
jak dokładnie przeczytasz podesłane przeze mnie artykuły to na pewno ogarniesz na tyle żeby grać bez stresu.