Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Lala

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość Taka Lala

Witam. Chodzi o to że kochałam się z moim chłopakiem nie wiem czy były to moje dni płodowe czy nie... Robiliśmy to dwa razy bez zabespieczen, a mianowicie nie skończył we mnie tylko po za mną i po jakichś 10 min pieszczotach znowu to zrobiliśmy i również nie zakończył we mnie... Nie wycierał penisa więc jakieś tam śladowe ilości spermy mogły być... Nie robiliśmy tego długo... Czy jestem w ciąży.? Proszę o szybką odpowiedz. ;/

Gość co to są dni płodowe???
jak uprawiasz sex bez zabezpieczenia, to zawsze jest ryzyko ciaży i to bardzo duże, a przy drugim stosunku mogły pozostać plemniki w cewce moczowej i ciąża gotowa- tak ciężko kupić gumki?

Gość kiskakiikk
stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji, szanse są i to nie małe.. ale czy jestes w ciąży- tego już nikt nie wie:)

Gość Ona_1988
Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji, jednak jeśli ktoś zna dobrze swój organizm można to stosować ale to raczej dla ośób które liczą się w kontrolowaną wpadką, bo kilka razy się uda, a ten jeden raz może się akurat nie udać ;) Jeśli były to Twoje dni niepłodne i był stosunek przerywany to szanse są niewielkie - o ile facet wyciągnał na tyle wcześnie, że nie dostało się tam zupełnie nic ;) A nie zawsze faceci są to w stanie kontrolowac, ktoś naprawde musi dobrze znac swój organizm... Jednak napisałaś, że powtórzyliście to po 10 min pieszczot no i wówczas już taki stosunek jest ryzykowny, jeśli miałaś wtedy dni płodne to jest ryzyko ciąży bo nawet jeśli wytrysk nie był w Tobie, to w płynie preejakulacyjnym mogą się znajdować plemniki z poprzedniego wytrysku (chyba że facet umył penisa i się wysiakł wówczas nie)

Gość myskaff
słuchaj uprawiasz sex nie wiesz jakie masz dni płodne czy nie... nie wiesz nawet jak sie te dni nazywają bo nie ma czegoś takiego jak piszesz... dni płodowe.... masakra, skąd mamy wiedzieć, jesli miałaś dni płodne i wspolzylas bez zabezpieczenia to prawdopodobienstwo jest duze .... zrob za kilka dni test beta HCG ( z krwi) lub zwykly test (14 dni od stosunku) wtedy bedziesz wiedziala

Gość Lola la la la laaaaa
czekaj, zajrze w szklana kule i ci powiem, a moze wolisz tarota?

Gość agiew
Zacznij sobie wyznaczać te dni...dobrze radzę. Przyda Ci się znajomość swojego cyklu. Jeśli sama nie potrafisz interpretować odpowiednich objawów to kup sobie tester owulacyjny na ślinę. Nie jest to drogie urządzenie