Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaahhhhhhhh

Same alfa dziś zaczęli jeździc motorami !!!

Polecane posty

Gość aaaaaahhhhhhhh

ahh ale bylam podniecona dzis

Gość czy ty normlana jesteśś???
ale same alfa??? a moze alfa romeo

Gość Alle to
Laski sa nienormalne

Gość julka19xx
A prawiczki z komunikacji miejskiej niedługo na rowery wsiadają

Gość julka19xx
W ten mróz chce ci się?

A co ma mróz do tego? Ja jestem Aryjczykiem, wiec świetnie na mrozie się czuję, tym bardziej że na rowerze się rozgrzewa. Widać że sportu nie uprawiasz, gdybyś uprawiała, to byś wiedziała jak sport rozgrzewa.

Gość julka19xx
Chodziło mi bardziej o to że się spocisz bo ubrać się jednak trzeba ciepło

Moorland- To sobie kurwa zrób, co to za problem zrobić prawko na motocykl? marzyć to możesz o wygraniu w totka a nie o prostych rzeczach, co za tępa kobieta :O

julka19xx- W lato człowiek też się poci, a jakoś na rowerze jeździ, jak się spocę, to się wykąię, pralki też się dorobiłem, obsługiwać też ją umiem, wiec jakoś nie mam problemu z "poceniem" się. Widać że ty chyba wody nie masz ani pralki, skoro dla ciebie to taki kłopot, jak ty lato przeżyjesz bez mycia?

ale mi się nie chce :) wolę na inne rzeczy przeznaczyć czas i pieniądze :) Może kiedyś się "zawezmę" i zrobię.

Gość julka19xx
W lato jadę w koszulce i się nie poce jak świnia, w zimie zaraz bym była chora

julka19xx- Bo jesteś żydówka, żydzi sa do upałów przyzwyczajeni, a nie lubią zim. Gdybyś była Aryjką, to byś się świetnie czuła w naszym zimowym klimacie, ale jesteś niestety żydówką.

ja tu wyobrażam sobie długowłosych harleyowców, a ten z rolnikiem wyjeżdża...

Moorland- Jak nie znasz historii to stul dziub głupia pindo i słuchaj mądrego. Otóż w 1945 roku, stan Niemiec był katastrofalny, szczególnie Niemiec okupowanych przez wojska Polskie, ludzie nie mieli co jeść, mój dziadek wrócił w 1946 roku z wojny, walczył w Wehrmachcie, jak wrócił do domu, to wiekszość jego braci już nie żyła, poległa na wojnie, walcząc za rasę!!! On przeżył, kopalnie były zrabowane przez ZSRR i wszystkie maszyny tak pojechały, wiec kopalnie nie działały, ludzie byli głodni, koni nie było, bo albo zostały zabite na wojnie, albo zjedzone z głodu, wiec nie było czym pola zaorać, bo nawet krów nie było, zostały zrabowane przez polaków i sowietów. Więc mój dziadek, jako Aryjczyk, to znalazł stary motocykl, był to motocykl wojskowy, Niemiecki Zundapp, szybko go naprawił i wio w pole, dzięki temu przeżyli, większość ludzi sobie tak radziła. Polacy głównie orali Hareyjami, bo Amerykańce dali te motory wojskom Sowieckim, a Sowieci jak dostali po dupie od Niemców, to je zostawiali a polacy zabierali, stąd też wielu ludzi w PRLu jeździło na harleyjach , właśnie tych z wojny co zostały.

a co mnie obchodzi twój dziadek, jego złom i pole? Ja myślałam o nowych, pięknych, wielkich harleyach i seksownych facetach z długimi włosami i w skórach którzy na nich jeżdżą, a nie o oraniu pola i PRL'u.

Moorland- Gdybym dziś miał tego zundappa, to by był wartości harleya... Widać że się nie znasz, amerykanie płacą ciężką kasę za harleye z II wojny światowej, ale jesteś kobietą, więc się nie przejmuj swoją głupotą, to normalne u kobiet. :)

a ten dalej swoje...nie obchodzi mnie ile to było/jest warte. Wszystkie zabytkowe złomy są drogie, ameryki tym nie odkryłeś :D To co mi się podoba to faceci jeżdżący na tych motorach (i nowe motory, niespecjalnie kręcą mnie zabytki :P)