Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie na ten temat?????

Co myślcie o tym wiadrze do mycia Tummy Tub?

Polecane posty

Ja uważam, że to takie trochę robienie ludzi w konia...

Gość Bądź sobą
ja uważam tak-czy nie lepiej kupić zwykłe wiadro? przecież wygląda tak samo... Nigdy w życiu bym nie kupiła. Mój Syn kocha wanienkę-może powierzgać nóżkami, pomachać rączkami. Chciałabyś się w takim czymś kąpać? Bo ja nie...

Gość Pancernaorangee
Nie możesz kąpać dziecka w wannie? Potrzebujesz wiadra na pomyje?

Gość Lusia0909090909
Miałam moja córka uwielbiala sobie "pływać" podtrzymywana tylko za kark. Niestety dziecko bardzo szybko z niego wyrasta. Ja dostałam to wiaderko za free bo pewnie sama bym nie kupiła.

Gość Bądź sobą
już gdzieś był podobny temat, musicie poszukać. W skrócie-nagonka. Te co używają, twierdzą, że te co używają wanienki są zacofane, a te co używają wanienki wyzywają tamte. Najlepiej, żeby wypowiedział się ktoś kto używał i wanienki i wiadra... Inaczej dobrej opinii nie usłyszysz

Siostra ma wiaderko ale nie tummy tylko bebe jou. Mowi ze super jej sie kapie i wanienki dlugo nie uzyje.

Gość ijhd
moze nie wypowiadajcie sie jesli nigdy nie uzywalyscie tego wiaderka!!! ja mialam i uwazam, ze jest super... szczegolnie dla noworodka... poza tym fajnie zapobiega kolce

Przecież nie napisałam że chce go kupić tylko że to robienie w konia. Wiadro tanie nie jest, a wanienka ze stojakiem połowę tańsza i dłużej posłuży.. Tylko tyle tego gadania o tym jak to dobrze jak dziecko ma warunki jak w brzuchu mamy, chusty ok - bo blisko i ciasno, małe kosze do spania extra, bo dziecko ciasno opatulone, teraz to wiadro.. A przecież nas rodzice kąpali w wanienkach, w żadnych chustach nas nie nosili i spaliśmy w normalnych łóżeczkach..

Ale właśnie zastanawia mnie zdanie kobiet, które go używały ? Może łatwiej kąpać dziecko?

Gość wiaderko jest super!!!
A jaką frajdę ma maleństwo! Tylko w Polsce takie wiaderko dziwi, na zachodzie Europy jest używane częściej niż wanienki.