Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doska11111

czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość doska11111

Czy możliwe,żeby zajść w ciąże kochając się w dni płodne.z tym,że wytrysk był na zewnątrz,ale wiem,ze polecialo cos do srodka przed wyjeciem.a drugi raz po wytrysku pieścil pochwe i wprowadzał nasienie. Na okres czekam już 3 dni,cały czas mnie boli brzuch,już w sobote myślałam,że dostane okres.mam dośc dużo sluzu białego.i cały czas mi jest niedobrze.wczoraj zajadałam żelki haribo(nawet mój się śmiał czy nie jestem w ciąży)a dzisiaj rolmopsy. Chciałabym być w coąży.mamy już synka prawie dwuletniego.

nie wiem czy wiesz, ze jest cos ytakiego jak test ciazowy :) nie jestem jasnowidzem ani wrozka a tymbardziej Panem Bogiem ze takie chore pytania zadajesz. lepiej sie zajmij swoim 3 letnim synem zamiat peplac takie glupoty, ,,kobieto''

Gość doska11111
dzieki za miła odpowiedz ;) a syn śpi.

no bo skad mozemy wiedziec takie rzeczy? zrob test i po sprawie, nie bedziemy sie bawic tu w lekarzy skoro nie wiemy nic na ten temat. P.S daj znac jak bedziesz miala wynik :) trzymam kciuki

Gość doska11111
zastanawia mnie tylko czy możliwe jest żeby doszło do zapłodnienia w taki sposob jak opisałam.dodam,że o synka staraliśmy sie ponad rok,tzn nie uważaliśmy.a 2 miesiące temu odstawilam antykoncepscje,i tak szybko by się udało.

z tego co napisalas to na 90 % jestes w ciazy. tak mi sie wydaje.wszystko pasowało by

Gość zaciekawiona tematem ....
ale to po co on wyjmowal, jak chcialas zajsc w ciaze? poza tym, to bialy sluz moze o czyms zaswiadczac ....

Gość doska11111
Zaciekawiona tematem bardzo nam na ciąży nie zależy.co będzie to będzie :)

przeciez napisalas w temacie- ,,Chciałabym być w coąży.mamy już synka prawie dwuletniego.'' ?? wiec sie zdecyduj.

Gość doska11111
Paulie spokojnie kobieto:) Chciałabym być w ciąży,ale bez parcia.jak będzie to będzie.nie za wszelką cenę.wyliczanie dni itp.