Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Radeonka

To seksoholizm czy zwykłe kvrestwo?

Polecane posty

Proszę, możecie się powyżywać... Mam 25 lat, nie należę do osób pięknych, ani nawet ładnych. Chyba nawet jestem brzydka, bo, że gruba to wiem na pewno. Mimo tego nie narzekałam na ilość facetów w swoim życiu. Miałam 15 partnerów seksualnych. Dużo/mało jak na 25 lat? O wielu za dużo, jednak...od około 3 lat nie potrafię się powstrzymać :( idę do łóżka z każdym, kto mi wpadnie w oko, nie mam przy tym wyrzutów sumienia. Tzn mam, ale po fakcie, gdy uświadamiam sobie, że znowu zrobiłam coś, czego obiecałam sobie nie robić. Wiem, że to nie jest normalne. Wiem, że powinnam przestać. Ale nie potrafię :( Jest na to jakiś ratunek? Pytam całkowicie poważnie.

Gość Anastasssja
gdzie znajdujesz az takich desperatów, ze chca bzykać tucznika??:D

Gość sakosakaso
Trudno powiedziec co Tobie dolega, na pewno nie jestes normalna:O

Anastasssja też mnie zastanawia, co nimi kieruje, gdy chcą się spotkać. sakosakaso już dawno to sobie uświadomiłam...

Gość Armand
kurestwo zachodzi wtedy,gdy dajesz dupy na boku będąc w związku,a jak jestes sama to ruchaj sie ile wlezie

Gość ja mam w domu
a ja mysle ze przez sex chcesz sie dowartosciowac.A co do facetow to sie nie dziwie ze ida do lozka bo faceci nie mysla glowami

Gość Armand
jesteś wolna kobietą,a twoja tłusta cipa chce tylko tego czego chce również chuda

Gość ku laska
co nimi kieruje? maga poru**ac za darmo bez zobowiazan jak masz z tym taki problem to idz do psychologa

Gość Armand
głowami nie myślą,bo najpierw myśli jedna głowa,ta na szyji,a pózniej druga,ta na końcu chuja

Armand dzięki, podniosłeś mnie troche na duchu, bo jestem singielką ja mam w domu nie wiem czy tu chodzi o dowartościowanie, bo mam również znajomych facetów, z którymi nie spałam i byłam w kilku związkach, więc wiem,że aż tak tragiczna nie jestem, żeby uważali mnie jedynie za cipkę do wyruchania

Gość Armand
faceci zawsze ruchają bez zobowiązań,ponieważ jest tyle tego w koło,ze nie trzeba sie do niczego zobowiazywać,same nadstawiacie dupska i wręcz błagacie o wyruchanie