Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magaaaaaah

nie doszedlem w niej

Polecane posty

Witam. Ostatnio z moja dziewczyna kochalismy sie 2x bez zabezpieczenia nie czulem ze dochodze i nie czulem ze mam wytrysk wiec chyba go nie mialem ale czy jest taka mozliwosc ze chociaz minimalnie spermy wyleciala podczas seksu z mojego penisa i doszlo do zaplodnienia? z Gory dziekuje

Gość 123GOCHA
oczywiście, że tak :) podczas podniecenia powstaje preejakulat to raz :) a dwa, że podczas stosunku może nastąpić tak zwane kropelkowanie, no i najważniejsze trzy - nie jesteś pewny czy doszedłeś, bo napisałeś "chyba" ;)

no w sumie to jestem pewien ze nie doszedlem bo takto bym to czul i by mi opadl a wciaz bym w gotowosci non stop hyh

Gość 123GOCHA
powiem tyle - który to dzień jej cyklu? Nie doszedłeś w niej, ale stosunek przerywany to kiepska forma anty bobasowa. Możliwość zapłodnienia jest

cykl hmm tzn to było tak powinna dostac okres tydzien temu ale spuznil sie jej i dostala dzien przed naszym stosunkiem miala krwawienie ale w noc stosunku nie miala krwawienia i juz po tym tez nie dzisiaj miala duzy apetyt martwie sie ze jest w ciazy ; /

zrobila test ciazowy dzisiaj wyszedl ujemny ale jeszcze pojedzie na pobranie krwi na wszelki wypadek oby nie bylo nic ;)

Gość ile macie lat
?

zajscie w ciaze w taki sposob jest mozliwe a nawet bardzo - mam nadzieje ze sie czegos nauczyliscie :) i zaczniecie sie zabezpieczac (odrazu)

Gość agiew
Zajście w ciążę jest możliwe. Jeśli już chcecie współżyć bez zabezpieczenia to róbcie to podczas trwania dni niepłodnych. Dziewczyna może je sobie dokładnie wyznaczyć np testerem owu na ślinę. Metoda kalendarzowa nie jest skuteczna - to musicie zapamiętać.

nie wiem ile macie lat ale nie rozumiem jak mozna nie wiedziec czy sie mialo wytrysk czy nie :/ trzeba sie zabezpieczac i to zawsze !!!!!!!