Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa09get

Dziewczyny za co skreslilybyscie faceta jesli chodzi wygląd ?

Polecane posty

Gość ładna niemoralna
*zadbanym

Gość Kocham się taką jaka jestem
Za: - bycie grubym - jeśli nie potafi się dobrze ubrać - jeśli nałoży te słynne "sandałki facetów" tak na to mówię (to chyba najgorsze z najgorszych) - głupotę - niekulturalne zachowanie - narkotyki nałogowo - nadmierne spozycie alkocholu - brzydką twarz W sumie to całokształt jest istotny

Gość faciooo
Widzę, że tutaj same piękne i bez skazy się wypowiadają ;) O co chodzi z tym, że facet nie może ważyć mniej niż 80 kg? Ja mam 175 wrostu i ważę ok. 75, dla mnie to jest waga idealna. Kiedyś ważyłem powyżej 80 i wyglądałem jak "misiek".

Gość hmxkhfykzyrfk
pasztety jakie maja wymagania :D same paszkwile pewnie sie wypowiadaja

Gość faciooo
ciasteczkowa, za to ty jesteś w 100% kobietą. Tfu!

Gość laskaaa.....
ja skreślam takich paszczurów

Gość julka19xx
Facio jesteś kurduplem, idę spać, snic o moim ideale 190cm 100kg 28 lat w dresie sportowiec

Gość julka19xx
Ten wyżej trochę szczurowaty z pyska, daje 4/10

Gość dziewczyna po awf...
gosc z fotki okropny

Gość ola......
nigdy bym nie tkneła faceta z tej fotki paszczur

Gość zawsze szczery facet
Taa, to idźcie kurwa śnić o tych swoich ideałach, którzy by na was nawet nie splunęli. Same paszczury tu siedzą, a wymagania chuj wie jak wysokie.

Gość ormowiec zomowiecc
Za hazard któraś skreśla??

Gość ola......
nie musi byc ideałem ale jak facet ma mordę jak troll to go nie chcę wolę umrzec w samotnosci juz

Gość ormowiec zomowiecc
a może mieć twarz jak ogr?

Gość evvvka
ciasteczkowa mi, w takim razie mój facet też nie jest facetem, bo ma właśnie 1,75 wzrostu :) Niektórzy z was to naprawdę głupoty piszą.

Gość Blondynka____..
Widac ze temat cieszy się szczególnym zainteresowaniem panów obiektywnie mało atrakcyjnych:) Wszystkie podaja tu podobne cechy, z wiekszoscią sie zgadzam. - wzrost powyzej 175 cm (to absolutne minimum) - zadbana sylwetka - ładna twarz, w moim guscie To bardzo luzne wymagania ale nie ma opcji zebym związał sie z kims kto nie spełnia nawet tych podstaw. A cała reszta zmienia sie w zaleznosci od sytuacji, danego człowieka.

to jest najzabawniejsza definicja "faceta" jaką slyszalem. i najglupsza. tak glupia ze az trudno skomentowac.

z tym wzrostem oczywiscie. rozumiem ze mogą wam sie podobac wysocy, ale definiowanie "prawdziwego faceta" na podstawie wzrostu tylko too... swiadczy o kolorze wlosow autorki :D idąc tym tokiem myslenia ;)

Gość brruunet885
Ja mam 183cm, 83kg, jestem brunetem, szerokie ramiona, klatka wyeksponowana, zadbane dłonie, szorstka twarz i od kobiet się odpędzić nie mogę..Naprawdę.

Gość Dareck
Nie no, oczywiste jest że jak facet wysoki,to i powodzenie u kobiet większe. Ale ja np. mam 173 wzrostu i jakoś nigdy nie narzekałem na zainteresowanie ze strony kobiet.

Gość Dareck
Oczywiście chciałem napisać, że nie narzekałem na brak zainteresowania ze strony kobiet :) A i jeszcze dodam, że jestem bardzo szczupły, bo ważę niecałe 70 kg.

Panom w tym wątku wyraźnie ciężko zrozumieć że jest jeszcze (na szczęście!) garstka fajnych facetow w tym kraju, więc każda dziewczyna która się tu wpisała może znaleźć, bądź już znalazła, swoj ideał :) proponuje popracować nad sobą a nie wzywać kobiety tu obecne od pasztetow.