Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem mamą, żoną i kocham to!

schudłam 23 kg!!!

Polecane posty

Piszę to bo bardzo się cieszę i chciałam się... pochwalić...;]

Gość mala_szklaneczka
jak schudłas??? w jakim czasi??? jaka waga wyjsciowa;))))

też jestem ciekawa. Ja schudłam 18 kg na dukanie. Ale teraz walczę jeszcze z 5. Dużo gorzej jak tamte 18. 18 kg schudłam w ok pół roku a z pięcioma walczę już dwa lata

Ja mam ok 165 cm wzrostu. Teraz ważę w granicach 59-61 kg i tak mi się wacha od 2 lat. Czasem jak rzycisnę to dojdzie do 57 ale za cholerę nie chce być mniej

Waga początkowa po ciąży 97 kg. Mój wzrost to 174 cm. Nie odchudzam się dietą. Przeszłam na zdrowe odżywianie i chcę już przy takim sposobie żywienia zostać. Dziennie zjadam (śniadanie) - około 65 - 70 g chleba pełnoziarnistego, czasem smaruję lekko masłem, jeśli mam ochotę na nie. Chleb jem z warzywami, jajkiem, chudą wędliną lub serkiem beztłuszczowym. Podstawa to obiad zdrowy, bez tłuszczu, w nie dużych ilościach. np. zupa, z małą ilością śmietany (najlepiej bez) robioną na maśle (łyżka masła), albo ziemniaki gotowane, mięso (bez widocznego tłuszczu) pieczone w piekarniku, podlane wodą, surówka (bez dodatku tłuszczu) kolacja: owoc i 500 ml jogurtu beztłuszczowego. Owoce i warzywa mogłam sobie podjadać kiedy miałam ochotę. Nie jem cukru. Jak bardzo chce mi się słodkiego to wypijam cole diet.

Gość prinessaofpersia
w ile schudlas tyle kilogramow?

Odchudzanie zajęło mi 7 miesięcy. Chudnę powoli, bez stresów i bez ćwiczeń. Moja skóra ładnie się zeszła, nie jest obwisła. Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje:) Naprawdę bardzo się cieszę:) Z diety nie chcę schodzić, chcę przy niej pozostać, rodzina zaakceptowała ten sposób żywienia, a ja wciąż chudnę:)

Gość wooooow
gratuluje:)

Gość Olcia Dubicka
I ja podłączam się i gratuluje z całego serca. Czytam wpisy z odchudzania bo i sama się odchudzam. Może niedługo i ja walnę taki post i będę dostawała gratulację ;) Jak na razie udało mi się schudnąć 7 kilogramów w trzy tygodnie, warzę się zawsze co niedzielę. Podobnie jak Ty przeszłam na zdrową żywność nisko przetworzoną itp. Ale też dodatkowo zainwestowałam w tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie i nie widziałam efektów a z wytrwałością jeśli nie widziałam efektów było ciężko. Takie rozwiązanie poleciła mi kobieta której opiekuję się dziećmi. Ona sama tak schudła więc mam u niej wsparcie i pomoc osoby praktykującej. Jestem przekonana że niedługo dojdę do mojego celu a jest nim łącznie 27 kilogramów ;) Pozdrawiam i życzę utrzymania figurki ;D

Super!!! Wlasnie jedne czego pozostaje zyczyc to utrzymania wagi...Ja chudlam po 20-25 kg kilka razy w zyciu,a potem... Fakt jest tylko faktem,ze ktos kto nie byl upasiony za dzieciaka,a przytyl np w ciazy,ma troszke lzej...

Dzięki dziewczyny:) Nigdy nie słyszałam o tabletkach forever slim, możesz powiedzieć mi coś więcej o nich? Nie ma skutków ubocznych? Znasz kogoś kto również je brał? O utrzymanie diety się tak nie boję, przytyłam przed ciążą z 60 do 74;/, ale do tego czasu zawsze byłam bardzo szczupła. Jak zaszłam w ciążę to po urodzeniu dziecka ważyłam 97kg. Teraz ważę 74 kg, więc schudłam wszystko co przybrałam w ciąży. Teraz zaczynam walkę z kilogramami z przed ciąży. Jeśli schudnę jeszcze z 10 kg to będę się bardzo cieszyć:) Piszcie dziewczyny jak walczycie z kilogramami:) Może dowiem się czegoś nowego i również skorzystam:) Pozdrawiam

Gość Olcia Dubicka
Tak jak pisałam poleciła mi je kobieta której opiekuję się dziećmi. Ona sama je brała i na nich schudła. Żadnych efektów ubocznych nie ma i też co najważniejsze efektu jojo ;)

Gość Mech09
Ja właśnie dzięki Foreverslimowi schudłam 15 kg.Wcześniej próbowałam wielu diet i niestety porażka.Te tabletki były pierwszymi jakie stosowałam i jestem bardzo zadowolona.

-1kg kapusty włoskiej -3 papryki czerwone (ja nie miałam świeżej więc dałam konserwową mniej więcej 40dag) -2małe cebule -2pomidory -łyżka oliwy PRZYGOTOWANIE: Paprykę,pomidory i cebule pokroić w drobną kostkę i dusić na oliwie.Kapustę ugotować odcedzić.Następnie zagotować kostkę rosołową bez soli dodać duszone warzywa i kapustę.Wszystko wymieszać i gotować 10minut. Można podawać zamiast ziemniaków z mięsem lub rybą:)

Gość 23_Marzena
Mnie też się udało osiągnąć dobry rezultat odchudzający. Od czterech miesięcy jestem na diecie MŻ i na ćwiczeniach, które ułożył mi trener osobisty. Do tego biorę i łykam tabletki Slimette (dokładnie te - http://wsad.it/gosc/slimette ), bo zależy mi na jeszcze lepszych wynikach. teraz mam już 11,5 kilo mnie, ale jeszcze zamierzam się odchudzać.