Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka33

Ważna dla mnie

Polecane posty

Gość calineczka33

Kochałam się z mężem w 5 dc, był to prawie koniec okresu, zrobiłam irygację pochwy tzw " gruszką" aby oczyścić ją z resztek krwi, doszedł we mnie 2 razy, mam cykle 27-29 dniowe, chyba raczej nie jest możliwe żebym zaszła w ciążę przy długich cyklach i tej irygacji, teraz dopiero w 12 dc mam ból jajników jak przy owulacji więc te plemniki raczej nie przeżyły 7 dni, co o tym myślicie kobietki??

Gość calineczka33
a kto powiedział że nie chce?? nie chce się łudzić że mogę być a tak naprawdę nie masz szans....

Gość moim zdanieM,
27-29 cykle to nie są cykle długie, ja mam 32-34 to jest długi cykl, ale to tylko moje zdanie.... moim zdaniem nie jesteś w ciąży, ale tak jak poprzedniczka napisała, mamy 21 wiek, zabezpieczaj się , jest tyle metod.....

Gość moim zdanieM,
to zmienia postać rzeczy:) przepraszam, większość tutaj pytających nie chce mieć dzieci i boją się wpadki....stąd od razu taka myśl, ze Ty nie chcesz:)

Gość calineczka33
mam 30 lat i baaaardzo chce dzidziusia, tylko jakoś nie wychodzi, nie wiem czy te bóle jajników raz w miesiącu oznaczają że to teraz mam działać czy już po wszystkim i znowu za późno :(