Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanazonaa

mam ochote sie rozwiesc

Polecane posty

Gość Izabelka......... ...:)
wyszłas za maż bo lepiej byc rozwódka niz stara panna to nic dziwnego, że Ci sie w małżeństwie nie układa.

Szkoda mi ciebie:( mąż chyba naprawde jest takim typem człowieka....samotnikiem? Znudziłaś się mu? Może szczera rozmowa by pomogła? Powiedz mu to wszystko a nie nam. Dla porównania nasz życie w sumie dzień, wygląda tak: 3lata znajomosci półtora po ślubie rano o 6 mąż je sniadanie i daje mi kromke chleba do łóżka bo jestem w ciąży i rzygać mi sie chce z rana to sobie memłam ją.ja wstaje do pracy godzine później.Jak wychodzi zawsze ale to zawsze klęknie obok łóżka i da mi buziaka.Nie wyjdzie bez tego. Dzwoni do mnie w pracy ze 2-3 razy o tak o co tam u mnie słychać lub pisze smsy. Jak wraca to ja już jestem(krócej pracuje niż on) i daje mu obiad. Potem albo idziemy na spacer albo jedziemy do marketu lub oglądamy rozmowy w toku albo uprawiamy sex:). Jak nie robimy tego po pracy to wieczorem. Potem robimy sobie kolacje razem(teraz częściej maż robi bo mnie mdli). Gadamy ze sobą non stop .Kładziemy się koło 21-22 i jeszcze cały czas gadamy śmiejemy się wygłupiamy. Wczoraj sie lepiej czułam to sie kochaliśmy w wannie:D tzn wlazłam do tej wanny jak on sobie leżał i jakoś poszło:P Czasem pójdziemy do kina , albo pojedziemy na dobre zarcie. Bardzo mi z nim dobrze. Tak na codzień bo lubie jego towarzystwo, patrzeć sie na jego buzie, głaskac go po głowie. Wogóle oprócz kochania bardzo go LUBIĘ. i Myslę że to podstawa że oprócz kochania przede wszystkim trzeba sie lubić. A twój mąz sprawia wrażenie jakby cie nie lubił.

Gość aaawwweee
hey jak byłam 3 lata po ślubie to tez tak było !! pogadamy kolezanko jak sie dziecko urodzii tak za 5 lat ;) życzę aby było wszystko jak najlepiej :) o związek trzeba dbać i musza to robić obie strony !!! i należy tłumaczyć tym samcom prosto w oczy : HALLO TO JA TWOJA ZONA KTÓRA TAK KOCHAŁEŚ BZYKAĆ PARĘ LAT TEMU NADAL MAM UCZUCIA , RANISZ MNIE TAKIM ZACHOWANIEM ZRÓBMY COŚ Z TYM BO JA SIE ŹLE CZUJE I TY POGADAJMY USTALMY COŚ!!!! :):):)

Gość zalamanazonaa
tylko po prostu mi sie juz nie chce zabiegac o rozmowe itd. Maj maz, zeby nie wiem co, to zawsze znajdzie wine we mnie. Owszem, ja widze swoje wady i mowie mu o tym, ale ogolnie wszystko sprowadza do tego, ze ja marudze, ze ja jestem niezadowolona, a to zebym sobie gdzies wyszla itd. a ja bym chciala troche czasu spedzic z nim. Ale on woli towarzystwo kolegow, znajomych . jak czasem mamy jakis weekend wolny to najchetniej naspraszal by do nas znajomych i juz. Na wakacje tez planuje zeby jechac z jakims innym malzenstwem z dzieckiem. wiec z tego wnioskuje ze po prostu ma mnei dosc. a ja nie bede sie prosic o zainteresowanie, mam swoja dume.

Gość siwa mamba
jak masz dume to dumaj z tego nic dobrego nie wyjdzie, widzę że życie w rodzinie cię przerasta

Gość trallatralla
rzeczywiscie dziwny ten twoj maz, ja sie nie dziwie ze masz go dosyc.