Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biniaaaaaaaaaaaa

Wiek średni

Polecane posty

Gość Biniaaaaaaaaaaaa

Moja teściowa ma 67 lat i mówi,że jest w średnim wieku. Wiek średni to 35-50 lat.

Gość d2fr54g
bedziesz w jej wieku to tak samo bedziesz mowila

Gość Biniaaaaaaaaaaaa
Raczej nie żeby jeszcze była fryga zadbana ale sztuczna szczeka,ospowata twarz,cera palaczki no poprostu nie wyglada dobrze, ostatnio tym średnim wiekiem rozbawiła pana z pogotowia.

Są ludzie młodzi o metrykalnym wieku ponad 70 lat. Są trzydziestoletni starcy. Jeśli ktoś twierdzi, mając lat 67, że jest młody, to chyba tak jest. A człowiek dojrzały jest po prostu- CZŁOWIEKIEM W ŚREDNIM WIEKU.

Gość e25w
wg mnie wiek średni to 40-60 lat.

Gość Biniaaaaaaaaaaaa
Temat rzeka widzę, chodzi mi o to że niektórzy boją się słowa jesień życia,ale teściowa mówi o moim psie stary pies/ ma 5 lat/,ja mówię on jest w średnim wieku. Ostatnio rozwaliła mnie tekstem o sklep dla nas ja 40 lat połowe od nie chudsza,ha,ha,ona 67 lat.

Gość koalkol
no i co z tego ze tak mówi ????????????????

Gość erseydyh
Ztym wiekiem metrykalnym to ludzie przesadzają, nie jest taki ważny... Bo piętnastolatka "po przejściach" może być psychicznie bardziej dojrzała albo wypalona niż czterdziestolatek o stabilnej sytuacji. Albo weźmy dwie osoby, jedna dorastała w Czeczeni a druga w USA, przecież będą na dwóch różnych etapach zycia... więc nie przesadzaj, chcesz chyba bardzo dokuczyć teściowej.

Gość stylish29
nie ma barier ktore wyznaczaja taki wiek jednak uwazam ze mlodym jest sie do okolo 35-40, 40-60/65 to wiek sredni, powyzej 65-starszy

Gość koalkol
widac kobieta czuje sie młodo a ty chcesz jej dopiec bo pewnie gorzej od niej wygladasz i sie czujesz.

Właściciel firmy, w której pracuję kończy w tym roku 80. Uważam, że to całkiem młody facet, do tego w pełni sprawny fizycznie, do tego lubi swoją pracę i jak trzeba- biega po drabinach, sam robi instalacje. To jak to jest z tym średnim wiekiem?

Gość userek
A czy Ty pan z pogotowia ma serce tak śmiać się z kobiety?