Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j.lopezzzzz1

CHLOPAKI-za co skreslilibyscie dziewczyne (wyglad i zachowanie)

Polecane posty

Gość j.lopezzzzz1

jak w temacie- co dyskwalifikuje dziewczyne w waszych oczach? nie chodzi mi tylko o dziewczyne partnerke ale i kolezanke- z zachowania i wygladu

Gość Agatka212121
chłopstwo ogólnie pojęte, czyli chlopska gadka chlopski wygląd chlopski fryz chłopski styl bycia itp itd🖐️

Gość Klauz
wypad z tego forum kobieto w kalesonach albo w innych portkach, idź precz BaboYago straszyć na innym portalu !

Gość trtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtr
Zachowanie: imprezowiczka, puszczalska, przeklina, pluje, rechocze, piszczy Wygląd: wyższa ode mnie, nadmiernie owłosiona, bez cycków

Gość erbghui
skreslam dziewczyny "chlopiary" tzn takie ktore ubieraja sie i zachowuja jak faceci np nie umieja chodzic w obcasach, wlosy majasciete na chlopaka itp. do tego nie lubie typowych luzar- tzn takich ktore uzywaja slow 'elo ziom" czy "siemasz mistrzu" itp. oraz naduzywaja przeklenstw

Tatuaże- to mnie odrzuca od najładniejszej kobiety, nic na to nie poradzę, tak już mam.

Gość zajefajnie w polowie
wymienionych rzeczy jestem skreslona:/

Gość on już zwariował
zajefajnie w polowie masz jeszcze szansę przerobić się na lesbijkę zgodnie z panującą modą, że mniejszość rządzi większością

Gość hieronimo 3
jeśli chodzi o dziewczynę kandydatkę na partnerkę to skreśla ją: duża nadwaga bądź niedowaga, mocne solarium, zachowanie pink blondi tzn uwielbienie do różu (nadmierne), wiecznie imprezowy tryb życia np kluby trzy razy na tydzień i częściej, bardzo duży biust, nieforemny tyłek, wzrost powyżej 178 i poniżej 165, brak higieny, niedbanie o siebie, brak klasy.

Gość hieronimo 3
zapomniałem dodać "język z rynsztoka"

Gość Marcin2726
ZACHOWANIE: - życie z imprezy na imprezę - zwroty typu: "siemanko", "yo ziomuś" itd. - przekleństwa - papierosy - brak kultury osobistej - męski chód - znaczna ilość błędów językowych WYGLĄD: - tatuaże (dla mnie one oszpecają ciało) - solarium (lubię naturalne) - tzw. "tapeta" na twarzy - niezadbane dłonie, zęby i włosy - przesadna nadwaga (oznaka niezdrowego ciała i być może lenistwa) - przesadna ilość kolczyków na twarzy

Gość ciekawy tematt
piszcie dalej :) widzę, że spełniam wymogi ;)

Gość MalinowoTruskawkowa
z tego co widac tutaj mozna powiedziec ze imprezowiczki od razu odpadaja tylko ze takie maja najwieksze wziecie bo latwo mozna je poznac wiec to troche sprzeczne kiedy facet pozna otwarta laske na dyskotece a pozniej nie chce zeby tam chodzila...

Gość kilersan
wszystko co powyżej plus babochłop i jeszcze dziewczyny z oazy i kółek różańcowych

Gość Mademo
hahaha wszyscy pisza, że latawice ich nie pociągają.A w w rzeczywistym świecie, takie mają najłatwiej :D :D:D

Gość kilersan
Mi się tam latawice nie podobają.

Gość Marcin2726
Co do zachowania, to zapomniałem dodać chodzenie do kościoła, ale to już może bardziej osobiste.

Gość kcdoksa
chodzenie do kościoła to nie zachowanie ciemna maso

Gość prawda jest taka,ze
ja nie lubie typowych "matron" ktore wyzej sraja niz dupe maja. np przechwala sie czego to ona nie ma a tak naprawde ma tyle co wszyscy.

Gość kijikjiki
haha, z tego co czytam to jestem ideałem ;)

Gość jankooooooooooooo.............
zachowanie wulgarna czyli przeklinająca paląca fajki nadużywająca alkoholu wygląd nadwaga tzw skwara z solarium kolczyki w brwi, nosie na brodzie i tatuaże (ochyda)

Gość lukrecjowo
A co jeżeli nie przeklina, jest zadbana, ma bardzo długie włosy , ok 1.70 cm, inteligentna , zaradna , miła , wierna ,ale pali papierosy, To nie ma szans?

Gość a potem normalna
zwyczajna dziewczyna nie ma szans bo tak strasznie nie lubicie a prowadzacie sie z tymi wulgarnymi dziwami echhhh

jak zwykle kolejny temat dla nieudacznikow ktorzy maja wymagania, a tak naprawde sami wygladaja i zachowuja sie jak z rynsztoka, oraz dla tych wszystkich polskich idealow do kobiety nie podobnych. No ale trzeba sie przypucowac. Chociaz na forum poczuc sie fajnym ;)

Aha To ja odpadam... pale fajki mam kolczyk w brwi ,czasem lubie sonie poprzeklinac tak dla zasady i mam brzydki chód po tacie, nie wiem jakoś tak samo czasem wychodzi. a prawda jest taka ze jedno moje aktualne zdjęcie i zmieniacie zdanie Panowie. Kobieta ma prawo być taka jaka chce. CO drugi polak (mężczyzna) pali papierosy Iprzeklina. Kobieci już nie wolno?

w sumie większość nie napisała nic złego, w końcu to mocno subiektywny temat.

Gość GwiazdaNiebieskazNieba
Czemu niby kolczyki w twarzy maja przeszkadzac? Niektorym to pasuje np. mnie, a nie jestem imprezowiczka :D

Gość a ja taka nie w guście
jestem z tego co piszecie, a i tak mi się wiedzie uczuciowo super dowód na wątek bezsensu czy na wyjątek potwierdzający regułę?