Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j.lopezzzzz1

CHLOPAKI-za co skreslilibyscie dziewczyne (wyglad i zachowanie)

Polecane posty

Temat jest mocno subiektywny i wymienione cechy nie muszą mieć związku jedna z drugą. Panowie tylko powiedzieli co im się nie podoba... Ja nie lubię łysych i imprezowiczów, co nie znaczy, że każdy łysy to imprezowicz i odwrotnie.

Gość trabant 102s
-niechlujny lub "męski" wygląd - zaniedbane zęby - papieroch w gębie albo zionięcie alkoholem - upodabnianie się zachowaniem do mężczyzn i "rywalizowanie" z nimi - te wszystkie policjanteczki :O na ćwierć strzała, żołnierki :O co z kałachem i w masce umarłyby po przeczołganiu się na 15 metrów, bokserki :O i inne takie wynaturzenia

oj tak, zapaszek papierosów i alkoholu...nic przyjemniejszego, zwłaszcza jak taki zionie tą mieszanką w poniedziałek rano w autobusie :D

Gość GwiazdaNiebieskazNieba
Ja nie lubię sepleniących się, nie potrafiących się wysłowić, takich, którzy ostatnią książkę przeczytali w szkole średniej :D Facetów bez pasji i zainteresować i mało ambitnych. A już najbardziej na świecie ordynarnych, wiecznie przeklinających, cwaniaków i facetów w typie macho. Nie toleruję też facetów wytykających kobietą ich błędy i chcących je zmieniać, nie lubię też tych, którzy są przesadnie zazdrośni i z drugiej strony tych, którzy tej zazdrości nigdy nie okazują. Nienawidzę, też facetów, którzy myślą, że niepowiedzenie całej prawdy to nie kłamstwo :D Co do wyglądu nie lubię facetów z wymyślnymi fryzurkami, jakimiś wygolonymi wzorkami, żelem we włosach itp. Nie obejrzałabym się też za gościem z nadwagą albo za niższym ode mnie. A już najgorsi są ci, którzy nie dbają o higienę osobistą, nienawidzę też zarostu :D

a ja nie lubię takich co boją się igieł i nie lubią tatuaży, o :P

Gość Matłoka
- babochłopy - zero kobiecości, nie noszenie spódnic - nie mycie doopy - niemanie trwalej - nielubienie seksiku i całowania się