pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 6, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Marzec 6, 2013 nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam małym palcem Napisano Marzec 6, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Marzec 6, 2013 ale mogę poudawać, że jestem faajny. styknie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no masakra Napisano Marzec 6, 2013 tak jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rita Oral 0 Napisano Marzec 6, 2013 masz pecha, bo właśnie kończę z kafeterią na dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 6, 2013 miałam zamiar też poudawać fajną ale coś mi się zachciało spać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 6, 2013 rita oral } no to szerokiej drogi a ph to ja mam! 5,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Marzec 6, 2013 mi wlasnie tez sie zachcialo spac.. ale nie chce mi sie isc bo jeszcze musze prysznic i takie tam wiec jeszcze troche sie pomecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no masakra Napisano Marzec 6, 2013 tez pamietasz to z reklamy jakiegos żelu do twarzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rita Oral 0 Napisano Marzec 6, 2013 kiepskie żarty też masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 6, 2013 też jak mam jeszcze szałer przed sobą to mi się wydłuża czas odejścia od kompa :O:D także kumam ocb z reklamy na pewno, ale czego to nie wiem. może był to wybielacz do odbytu spostrzegawcza jesteś Rita. powiem Ci, że jak odejdziesz to raczej tego nie odczujemy bo takich bystrzaków jak Ty to Nam tutaj nie brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Marzec 6, 2013 ej no dobre bylo to z ph, spostrzegawcze ;) ja tam docenilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no masakra Napisano Marzec 6, 2013 a odbyt też ma ph 5,5? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocaine child 0 Napisano Marzec 6, 2013 a to mozna sobie kupic specyfik wybielający odbyt? myslalem do tej pory, ze to tylko jakis specjalny zabieg. musze zapytac w najblizszej aptece. albo nie, w sumie to po co mi? moj odbyt to lepiej niech odstrasza jesli juz a nie zachęca. albo zapytam, ciekawe jaką minę bedzie miala babeczka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 6, 2013 nie wiem jakie ph ma odbyt :D tak se napisałam a o preparacie do wybielania groty neskłika to sie dowiedziałam... w necie. bo ta cała "miss euro 2012" ponoć kiedyś reklamowała taki specyfik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rozkrak Napisano Marzec 6, 2013 zawsze zachaczach o to samo .... psychologist naucza żeś zawadą dla samego siebie ehehe może spróbuj innej drogi ... okrężnica to przetarty szlag dla ciebie ...w końcu zawsze haczysz końcem o ten środek do którego nie dosięgasz egheghege Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no masakra Napisano Marzec 6, 2013 no to doopa 5,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach