Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrwrwrewqrew

domowe wybielanie zębów

Polecane posty

Gość ewrwrwrewqrew

czy są jakies dobre preparaty w aptekach, sklepach co mi pomogą wybielić zeby? pasty? paski.. ale coś co działa. Mogę zapłacić sporo ale niech bedzie warte i działa. chce miec bailutkie zęby. u dentysty wybielalam kiedys ale to drogo i wole tansze sposoby ale działające.

Gość ewrwrwrewqrew
ale ja prosiłam o cos sprawdzonego i dobrego, a nie za 3 zł.

Gość ja np polecam
białą perłę

Gość Daniel94
Poczytaj na google gdzies czytalem , a moze to bylo w gazecie chyba w gazecie jednak czytalem o sodzie i o soli dokladnie nie pamietam ale daje sie troche sody na szczoteczke i wciera w zeby z sola tak samo tylko nie moze byc grubo ziarnista :) Poczytaj na google pewnie bedzie cos o sodzie i soli :)

Gość ewrwrwrewqrew
sól i soda niszczą szkliwo. białą perłe stosowaląs? pomogło? ja stosowałam i uwazam ze to lipa.

Gość ewrwrwrewqrew
boona no wlasnie o to mi chodzilo. czyli polecasz? no to oki, moze je wypróbuję.

Gość dyhuijkopl;['
nie ma

chyba cie pojebało z tą solą:o strasznie niszczy zęby kiedyś znajoma tak robiła i teraz ma dziury z zębach miedzy nimi dziąsla jej się poodswały widac korzenie zebów za każdym razem jak je myje pełno krwi jej leci dziewczyna 25 lat bo ktoś jej tak poradzil od palenia jej zżółkly dentysta załamuje rece

ja słyszałam, że płukanie ust wodą utlenioną pięknie wybiela zęby. Tylko nie pamiętam, czy samą czy rozcieńczoną ;) Ale czekam aż ktoś odważny mi to potwierdzi, bo sama przetestować to się boję :D

Gość agatanogazamiata
Polecam Białą Perłę, fakt czasochłonne ale skuteczne. Nawet kamień znika a nie nizczy zębów

Kamień nazębny to mogą usunąć ultradźwięki (skaler) a nie pasta do zębów!

Gość powodzonka
Już to widzę, jak takimi metodami wybielicie sobie zęby - weźcie się do pracy, zacznijcie je systematycznie myć to efekt będzie. W przeciwnym wypadku nie ma szans na utrzymanie bieli - gwarantuję. Tak więc przestańcie w ten sposób do tego podchodzić i liczyć na magiczne wybielanie!

Gość kamra
Zgodnie z radami jednej laski z tego forum, zaczęłam zęby myć systematycznie pastą ajona - 3 razy dziennie, bez żadnych przyśpieszaczy, bez wybielania. Wzięłam się również za używki. Efekt był zaskakujący, bo po 3 miesiącach zęby wyglądały całkowicie inaczej - czyli jednak można i to bez wydawania wielkich sum pieniędzy.

Gość pisze szczerze
zwyklym weglem medycznym badz soda to juz gorsze na szkliwo

kamra, wezcie dyskretniej reklamujcie tę Ajonę, bo to jednak przesada! Żaden dentysta nie poleca tej pasty

Gość pawel_radmo
byle jaki dobry i sprawdzony srodek, chocby http://track.buyibright.com/product/iBright/? uid=555&pid=134&bid=advandec pomaga i wybiela zeby. ale zeby znowu sie brudza od kawy, papierosow, same z siebie za rok, dwa trzeba powtorzyc. tak to dziala.

Gość answer is ddds
te paski z blend-a-med wycofali. Można je chyba jeszcze dostać na allegro ale za bajońskie sumy. Ja sobie kupiłam białą perłę i od jakiegoś czasu stosuje, 2 tydzien własciwie. Efekty są. chociaż ja mam fluorozę pieprzoną i tracę wiarę, że będe miała jednokolorowe białe zęby.. :(

Gość kamra
Ale brednie piszesz... Nie wiem co poleca który dentysta, nie interesuje mnie to, z kim ma umowę. Ja piszę o taniej metodzie, która u mnie przynosi efekty. Jeśli masz coś sensownego do pisania to pisz, ale nie na zasadzie kolejnego kłamstwa.

Gość kamila reszka
Moim zdaniem zawsze to systematyczne mycie zębów połączone z odpowiednią dietą będzie dawało najlepsze efekty. Przy pozostałych metodach, na takie efekty kompletnie nie ma szans. Zresztą... jeśli kiedykolwiek próbowaliście wybielać zęby, to dokładnie o tym wiecie.

Gość kamra
Wiemy... szanuję metody domowe, ale jest problem z ich skutecznością. Każdy ma własne, wypracowane metody - działajcie tak, aby przynosiło to wam fajne efekty, a wtedy będzie ok. Nadal jednak uważam, że całkowita podstawa w tym wszystkim to systematyczne mycie.

Gość maritkaa
to zależy, czy chcesz wybielić zęby, bo są genetycznie żółte, czy dlatego, ze masz na nich osady, które powodują, ze są optycznie szare. Wszystkie te wymieniane wyżej sposoby są na tę drugą przypadłość. Na genetycznie żółte zęby - tylko wybielanie fachowe.

Gość fgghh
Czytalam gdzies ze cynamonem trzeba myc

Gość gość
wiesz co ja myślę, że jak chcesz mieć białe i piękne zęby to najlepiej będzie się wybrać do gabinetu. Ja byłam w Galerii Uśmiechu i jestem bardzo zadwolona, a wcześniej przetestowałam chyba wszystkie dostępne pasty.