Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuu32

Aborcja- Boże, dlaczego to robicie?!

Polecane posty

@korala: nie o zyciu kobiety, tylko o zyciu dziecka, ktore jest Twoja wlasnoscia:) jesli aborcja bedzie w naszym zascianku legalna, to raczej nie za Twojej rozrodczej kadencji;)🖐️

Gość korrala
macias, nawet te czarne pedały w sukienkach (księża) będą mieli w tej kwestii mało do powiedzenia, świat idzie na przód, nawet polska, więc aborcji się w końcu doczekamy.

nawet te czarne pedały w sukienkach (księża) x no bez przesady, nie wszyscy sa homoseksualni, wielu ksiezy ma dzici z heteroseksualnych "zwiazkow" :-)

Gość korrala
macias, weź wyjmij te gnojówke ze łba, bo chyba nie masz pojęcia o wieku rozrodczym kobiet 🖐️

Gość agniesiaaaa972
uuuu32 Moim zdaniem każdy się sam prosi na świat. A nie każda dópa, chce to guwno wysrać. Jak usunę ze swojej dópy, pójdzie się żywić kosztem innej dópy, np. twojej i tego ci życzę. Pokalana polska miłośniczko rozrodu

Gość kilwater
Maciek - chodzilo mi tylko o to, zebys nie tracil dystansu. Jesli uwazasz, ze nie tracisz- ok, twoja sprawa :) 'Ktoś nie wiedząc chwycił mnie za ucho rzucił jak koc na ziemię- - Ucz się wiary- krzyczał Pokazałem mu język bo wiara to nie nauka - to doświadczenie.'

Gość korrala
macias, czekaj tylko fajkę wezmę...

Gość agniesiaaaa972
uuuu32 Mam nadzieję Dópo, jak zajdziesz, że zdechniesz w czasie srania guwmem i będziesz mogła poznać, jak polska Dópa dobra i miłościwa jest w produkcji nowego polskiego guwna - pamiętaj że głupoty na świcie jest ciągle za mało...możesz powiększyć stan

a rzadko pisze sie przez rz a nie ż! x pisze sie co rusz a nie "co roz ojej nawet nie zauwazylam ze takiego byka zrobilam:D a tak lubie wszystkich poprawiac:)

Gość cozaChamidło..
14:13 [zgłoś do usunięcia] agniesiaaaa972 uuuu32 Moim zdaniem każdy się sam prosi na świat. A nie każda dópa, chce to guwno wysrać. Jak usunę ze swojej dópy, pójdzie się żywić kosztem innej dópy, np. twojej i tego ci życzę. Pokalana polska miłośniczko rozrodu Ze takich chamskich wulgarnych bez jakiejkolwiek kultury tekstów się nie usuwa na ty forum to jestem w szoku...Gdzie ta moderacja?

Gość cozaChamidło..
14:15 [zgłoś do usunięcia] agniesiaaaa972 uuuu32 Mam nadzieję Dópo, jak zajdziesz, że zdechniesz w czasie srania guwmem i będziesz mogła poznać, jak polska Dópa dobra i miłościwa jest w produkcji nowego polskiego guwna - pamiętaj że głupoty na świcie jest ciągle za mało...możesz powiększyć stan a wy tolerujecie posty na takim poziomie...dziwię się. Nic dziwnego że to forum nazywane jest bagnem internetu...