Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfdfdddd

jaki śluz na początku ciąży ?

Polecane posty

Gość gdfdfdddd

Jaki miałyście zaraz na początku ? Boję się że wpadłam mój śluz jest lekko żółtawy jest go nawet sporo średniej gęstości nie ciągnie się

Gość gdfdfdddd
to to może być to ? odstawiłam anty uprawiałam sex dzien lub 2 przed zażyciem nowego opakowania, nie wiedziałam że jak się nie zażyje 8 dnia tabletki to nie jest się pod ochroną od ponad tygodnia boli mnie brzuch a do okresu jeszcze 10 dni teraz nie wiem czy to ciaza czy efekt po tabletkach

Gość gdfdfdddd
jeżeli od stosunku minęło około 16 dni to mogą być już jakieś objawy czy to za wcześnie ?

Co do boli brzucha po odstawieniu tabletek to normalne. Dla organizmu to jest szok bo musi sam zaczac pracowac szczegolnie jajniki ktore przez okres stosowania antykoncepcji byly ''uspione''. Mnie tez pobolewal brzuch lekko. Jesli od stosunku minelo 16 dni to mozesz spokojnie juz wykonac test ciazowy jesli obawiasz sie ze moglas ''wpasc'' chco ja bym w to tak nie wierzyla zbytnio gdyz ja po odstawieniu tabletek w sierpniu zaszlam w ciaze dopiero w listopadzie a do tego czasu nie zabezpieczalam sie kompletnie. A w ciaze zajsc wcale nie jest tak latwo wbrew pozorom ;) Co do objawow to mysle ze za wczesnie. Ja pierwsze obajwy mialam okolo 6 tygodnia ciazy. ;)

Gość gdfdfdddd
trochę boję się ten test zrobić.. brzuch boli mnie tak jak bym miała @.. kiedyś zrobiłąm sobie miesięczną przerwę od tabletek i takich objawów nie miałam

Kiedys mnie brzuch na okres bolal tak ze sie zwijalam z bolu i lezalam w domu plackiem 2-3 dni a pozniej od tak sobie przestal i nie pamietam juz co to bol menstruacyjny ;)

Organizm rozne figle nam plata dlatego nie boj sie i zrob ten test dla wlasnego spokoju prez sam stres moze Ci sie okres spoznic o tydzien a po odstawieniu tabletek to juz w ogole :D

Gość dfrtyt5y
w kilka dni po zapłodnieniu pojawił się u mnie śluz jak biała farba..gesty i tworzył skorupke na wkładce...

Gość gdfdfdddd
.