Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika89M

Kandydoza-Grzybica układu pokarmowego- znasz ten problem ? Wejdź !

Polecane posty

Witam ! Na pewno nie jestem jedyną osobą na tym forum zmagającą się z tym problemem :( Jest to sprawa bardzo uciążliwa, a wyleczenie się z niej graniczy z cudem. Kilka miesięcy temu w rozmowie ze znajomym odkryłam preparat Candida Clear. Znajomy bardzo sobie zachwalał ten produkt więc ochoczo wybrałam się do apteki w celu jego wypróbowania. Niestety moje szczere chęci zakończyły się fiaskiem, gdyż okazało się, że preparat jest od kilku miesięcy nie sprowadzany przez dystrybutora :/ Szukałam w sklepach internetowych, prosiłam o wiadomości i otóż dzisiaj dostałam wiadomość z jednego z sklepów internetowych o dostępności danego produktu ! Zakupiłam, z niecierpliwością czekam na paczkę i przede wszystkim na efekty. Mam już dosyć męczenia się z tym cholerstwem :( Jakby ktoś był zainteresowany, podaje linka. http://e-fito.pl/przemiana-materii/108-candida-clear-180-kaps.html oraz w mniejszym opakowaniu http://e-fito.pl/przemiana-materii/109-candida-clear-90-kaps.html

Gość Spaerom mówimy nie :)
won spamerko !

Gość gość
Byłem 2 razy na teście-EAV, według dr Volla. Test ten wykonuje firma Revitum w każdym mieście wojewódzkim. Mam już tylko kilka krostek na nogach a reszta jest zagojona, swędzenia już nie ma. Ta pani z Revitum zapewniła mi, że gdy się ukażę 19.08. to już skóra będzie zdrowa. Zalecam każdemu zrobić taki test. Dostałem też następujące zalecenie dietyczne: Produkty i potrawy zabronione: 1. Cukier (biały, brązowy, słodzik, miód) oraz wszystkie produkty zawierające cukier (słodycze, ciasta, lody, słodkie napoje) Cukier należy ograniczyć ze względu na to, że dokarmia grzyby - po przeprowadzonej kuracji będzie można do niego wrócić. 2. Pszenica i wszystkie produkty, które zawierają mąkę pszenną lub powstają z ziarna pszenicy (chleb, bułki, pierogi, pizza, kluski, makaron, placki, racuchy, zapiekanki, tosty, panierka do kotletów schabowych, kasze: manna, kuskus i bulgur oraz piwo, wino, szampan. 3. Nabiał: szczególnie mleko i twaróg. Najzdrowsze są: kefir i maślanka. 4. Napoje gazowane. Produkty i potrawy wskazane: Chleb: czysto żytni, kukurydziany, orkiszowy, ryżowy. Wypieki i potrawy z mąki orkiszowej (makaron, placki, bułki, pierogi, kluski), ryż, makaron ryżowy, mięso, ryby, jajka, kasze (gryczane, kukurydziana, jęczmienna, jaglana), wszystkie warzywa, rośliny strączkowe (fasola, groch, soja, ciecierka) wszystkie owoce. Z alkoholi jedynie czysta wódka i koniak. A mój ulubiony koniak to Dujardin, ciekawe czy w Polsce można go kupić?

Gość Antygrzybiarz
Weronika89, czy działa to lekarstwo?

Gość Anastazja888
Badanie na kandydozę przeprowadziłam w grudniu ubiegłego roku przez Medistore wyniki dostałam bardzo szybko , a badanie przebiegło bardzo sprawnie.