Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkamammaa

wędrujące dziecko po łóżeczku, jakiś pomysł??

Polecane posty

Gość ewelinkamammaa

mam dziecko 13 mcy, przesypia łądnie całe noce, chciałabym go przenieśc juz do jego pokoiku na noce. ale w nocy musze wstawac po 3 razy by go okrywac, poprawiac itd. wiecznie sie przemieszcza i rozkopuje, a ja marzę by nie czuwac tylko spać. Jak sobie radzicie? jak wsadzam go do spiworka to sie denerwuje wiec zostaje kołderka.

Gość lele i fela
przywiązać

Gość ,,,,,,,,,,,,..................
ja dorobilam wstązki do kolderki i przywizalam po rogach:)

Gość konwalija
ubierz ciepłą piżamkę i niech śpi po swojemu. Ja spałam z synem jak miał około roczku strasznie się wiercił i ciągle był odkryty, jak się przebudziłam to przykryłam ale tak to spał jak chciał, jakieś 2 miesiące to jego wiercenie trwało teraz już nie wędruje po łóżku w nocy ;)

Ja moim daje się odkrywać. Piżamka jest ubrana, a jak pod kołderką za ciepło to niech sobie śpi odkryte. Przykrywam tylko jeśli akurat sama się obudzę lub na karmienie

Widocznie jest mu za goraca pod koldra. Naucz go spania w spiworze. To jest tez bezpieczniejsze. Poza tym Ty sama w nocy tez sie wiercisz na łóżku, więc czemu dziecko miałoby tego nie robic? :O

Ubierz ciepło i niech wędruje. Moja dwójka też wiecznie rozkopana z nogami zamiast głowy na poduszce;) U nas wstążeczki się nie sprawdziły bo dzieciaki próbowały się rozkopać i przekręcić i się wybudzały bo nie mogły sobie poradzić.

Gość zonaKraka
Dokładnie, daj mu ciepłą piżamkę i tyle (chyba że toleruje śpiworek), do głowy by mi nie przyszło budzić się żeby dziecko przykrywać...