Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olesia1990

Jak schudnąć?

Polecane posty

Gość Olesia1990

Muszę koniecznie w ciągu 4 tygodni zrzucić około 7 kg. Planuje diete 300-500 kcal Dzis jestem na niej 1 dzień sniadanie: jabłko , 1/3 flaczarki kaszy mannej obiad: omlet podwieczorek pomarancz kolacja twarozek z ogorkiem Czy ktos byl na takiej diecie i moze pochwalic się rezultatami? Nie chce sluchac to jest nie zdrowe itp jestem sama swiadoma tego co robie

Gość Olesia1990
Zapomnialam dodac codziennie 30-40 min rowerek i do 11 marca mma wykupiony fitness

Gość Ilona Sybicka
Mi się udało schudnąć 9 kilogramów w ciągu miesiąca ale stosowałam tabletki Forever Slim, można je kupić na allegro. Wcześniej próbowałam kilku dziwnych diet takich jak Twoja ale nie udawało mi się schudnąć i nie da się na nich wytrzymać. Opcje z tymi tabletkami przeczytałam gdzieś na portalu ale nie pamiętam dokładnie czy to wp czy gdzieś inny, było to już dawno temu. Jakoś nie byłam bardzo przekonana do takiego rozwiązania ale po konsultacji z mężem postanowiłam spróbować a przy okazji zamówiłam też i dla mojego męża. Skoro powiedział abym spróbowała to i on niech ze mną spróbuje. Mi udało się schudnąć łącznie 17 kilogramów, a mężowi 9 i teraz mamy swoje prawidłowe wagi. Cieszę się niesamowicie bo już miałam dość swojej wagi a do tego wszystkiego odczuwam większą przyjemność podczas wieczornych igraszek z mężem w łóżku czego się nie spodziewałam. ;D

Gość ja schudłam najwiecej jedząc
masz rację rozwal sobie metabolizm głodując przez te 4tyg potem szybko te kg wrócą, 4 tygodnie to miesiąc realne jest schudnąć 4-5kg jedząc zdrowo ale rób co chcesz potem tu wrócisz pisząc że nie możesz schudnąć bo ci organizm wszystko będzie odkładał w obawie że znowu dostarczysz mu 300kacl to chore, tyle to ja jem na śniadanie ;) jajecznice plus kromkę razowca hee głoduj może zmądrzejesz jak zasłabniesz na tym rowerku ;)