Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ydzios88

wielki kompleks ..bycia wysoką

Polecane posty

mam 179cm..gdy się dziś mierzyłam..jednak czuje się na conajmniej 190!!!jestem dość szczupła i zgrabna raczej..nogi mam bardzo ładne...ale przy niższych dziewczynach czuje sie jak potwór...tak jakby każdy na mnie patrzył...obacasy z gory odpadają ..też tak macie..wydaje mi się że mój wzrost czyni mnie mało atrakcyjną kobietą....choć miałam dużo adoratorów..jednak to siedzi we mnie gdzies w srodku i czuje sie olbrzymia

Gość ja mam 185cm
więc Twoje 179 nie stanowiłoby problemu, nawet na 10cm obcasach. Najwyżej byłabyś 4 cm wyższa odemnie. No w sumie trochę mniej bo moje buty też mogłby by mieć z 1cm lub 2 cm podeszwy, zależy jakie buty :-) Najważniejsze że jesteś zgrabna. Zawsze miałem słabość do długich zgrabnych nóg, działją mi na wyobraźnię. Nie masz czym się przejmować. :-)

Gość kaszaraba
najważniejsze, żeby tułów nie był długi, co się często zdarza wysokim babkom. Jeśli masz długie nogi w porównaniu do tułowia, to idzie wytrzymać. Tylko musisz bardzo uważać na tuszę, bo przy tym wzroście szybko zrobisz się zwalista

Gość bcrds
a nizsi od coebie cie podrywają ?

też bywało że niżsi zarywali...ale ja nie wiem nawet czy mnie jako osobie by przeszkadzał niski chłopak..bałabym się wytykania palcami raczej