Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajn88

beta ujemna, testy negatywne a macica rozpulchniona

Polecane posty

Gość karolajn88
no nie wiem moze dlatego tak sie zachowuje. Poki co dalej mam takie delikatne bole jak na okres, temp. 36.5...

Gość karolajn88
temperatura niby niska....

A temperature mierzysz w pochwie i zaraz po przebudzeniu przed wstaniem z lozka o stalej porze?

Gość karolajn88
szczerze to nigdy prawie nie mierzylam, dopiero teraz jak sie dowiedzialam ze byc moze jest ciaza to mierze. I od tych 3 dni mam 36,5, w ciagu dnia wiadomo sie podwysza fo ok 37.. takze nie mam w sumie punktu odniesienia. Ale czytajac tyle na forach o temperaturze, to tez chcialam zobaczyc jak jest z moja

Gość karolajn88
martwia mnie te bole "jak na okres"...to normate ze tak jest?:( wczoraj rano kochalam sie z partnerem i "pocieklo" i pelno sluzu... czytalam ze w ciazy ponoc jest bardzo duzo sluzu

Bole brzucha jak na miesiaczke czesto pojawiaja sie w ciazy i zazwyczaj nie jest to nic zlego.A co do sluzu,to podobno w ciazy jest go duzo :).Jak bedziesz na wizycie u ginekologa,to wspomnij moze o tych bolach brzucha tak na wszelki wypadek

Gość hej ja już ci pisałam że test
Ja mialam bole jak na okres prawie do konca pierwszego trymestru. A sluzu tyle,ze musialam zaczac wkladek uzywac. Wczesniej nigdy..

Gość karolajn88
ja mam ten sluz taki bialawy, kleisty, zostawia białe slady na bieliznie...mialyscie podobny?

Gość mam pytanie 28
karolajn88 gratuluje :) ja też ostatnio miałam niby pozytywny test ale beta nisko więc za kilka dni powtórzę test :) a powiedz który masz dc??

Gość karolajn88
ja juz nie wiem sama ktory to jest dc... mialam cykle nieregularne. Nie liczac tego krwawienia 3-dniowego ktore bylo 23 lutego to ostatni okres normalny mialam 12 stycznia. U mnie to dziwna sytuacja. Nie wiem kiedy moglo dojsc do zaplodnienia, ale kochalismy sie non stop bez zabezpieczenia...A jaka mialas bete? ;)

Gość karolajn88
jest tu kto? :(

Gość karolajn88
szaleje juz najlepiej kolejny test bym zrobila ;(

Gość karolajn88
dziewczyny nie wiem co myslec ;( moze to nie ciaza. Moze ta beta faktycznie jest ponizej 5 i to nie ciaze. Ale co z testami i ta macica ;( ;( nie wiem ;(

Autorko,skoro testy sa pozytywne,to beta przyrasta.Jesli idzie o te bole,to sa one na poczatku normale.Jesli jednak Cie to niepokoi,to wez no-spe,ktora nie zaszkodzi.A co do testu,to skoro ma Ciebie to uspokoic,to go zrob,a jutro idz na bete:-)

Gość karolajn88
dzisiaj juz nie pojde po test, poczekam juz do jutra...nie wiem co myslec i nie mam z kim pogadac...moze ta beta jest podwyzszona z innego powodu;-( przepraszam, ale tak bardzo bym chciala ;-(

Gość karolajn88
wiem wiem...:( no zobaczymy. Jutro jade na bete o 8. Ale wynik we wtorek po 10. Nie chce robic testow wiecej, bo sporo pieniedzy na nie juz wydalam. A z objawow dalej mam takie pobolewanie podbrzusza i obrzmiale piersi, niechec do jedzenia...

Gość karolajn88
moze tez sie tak przejmuje bo wczoraj wieczorem zrobilam Bobo test... i kreski prawie wcale nie bylo widac! a te 2 poprzednie to byly testy AMIL i pokazaly tak jak widac na zdjeciach (w rzeczywistosci wyrazniejsze). No i sie przestraszylam ze moze beta spadla. A glupia juz jestem, zawracam glowe ;(

Gość karolajn88
płytkowy. Amile byly robione z rana...wiem ze najlepiej z porannego moczu ale coz, ciekawosc zwyciezyla. Ja tez w nocy chodze do toalety ze 4 razy, wiec stezenie i tak bedzie mniejsze :) dziekuje ze jestes i mi odpowiadasz :)

Gość karolajn88
to strumieniowe sa lepsze tak? tzn maja wieksza czulosc? ;) no jutro ide, we wtorek napewno dam znac jak wroce ;)

Gość karolajn88
juz nie bede robic zadnych testow, czekam do wtorku. Bedzie co ma byc ;)

Gość karolajn88
bylam na becie, zrobiona, czekam do jutra. Dzisiaj zrobilam test, ale chyba nic z tego, wyszla mi jakas rozowa plama w miejscu 2 kreski

Gość jnvkn
Jeszcze się tutaj nie wypowiadałam. Ale obserwuję Twój temat i trzymam mocno kciuki za Ciebie :):*

Gość zxzxz
test z plamą jest nieważny -powtórz jeszcze raz.

Gość Lilou_28
Zapytaj w przychodni o numer tel do laboratorium, powinni wyniki znać już dziś po południu. Ja tak robiłam żeby wiedzieć wcześniej:)