Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falbaniasta koszula

Warto kupować kurteczke na wiosnę?

Polecane posty

Hej, na razie córka chodzi w kurtce puchowej, ale robi się coraz cieplej i myślę co tu zrobić. Czy kupić jakąs lekko ocieplaną kurteczkę i już zakładać na ciepłą bluzę, czy jeszcze poczekać a jak się cieplej zrobi to po prostu zakładac body na długi rękaw na to bluzę? Kurcze nie wiem, nie chcę jej przegrzewać a wydaje mi się że na puchowkę powoli robi się za ciepło

Gość W niedziele ma spaść do 10cm
śniegu a w następnym tygodniu -5 w ciągu dnia. Nie ściągaj jej jeszcze tej puchówki :P

Gość a może ktoś wie
a jak będzie wietrzny dzień to zmarznie w samej bluzie, lepiej kupić cienką kurtkę i nie mieć dylematów, nie chcesz przegrzać ale wolisz żeby zmarzła w taką nie pewną pogodę.

Gość a może ktoś wie
a ledwo jest marzec, trochę słońca się pokazało a wy już wiosenne ciuchy ubieracie? przecież jeszcze zimno co z tego że słonecznie.

Właśnie, nie spiesz się tak, gdyż w przyszłym tygodniu znowu będziesz zimowe kurtki wyciągać :P Przez następny tydzień ma sypać śnieg i ma być mróz w ciągu dnia. Zima wraca.

Gość 090-0
zima wraca ale kurtka wiosenna się przyda

Nie, chodzi mi oczywiscie o to ze teraz z dnia na dzien bedzie sie juz robic coraz cieplej. I jak bedzie ok 10 stopni to nie wiem co lepiej założyć. Ale faktycznie, może pomyslę np o wiatrówce