Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tinka321

wesele 14 wrzesien

Polecane posty

Hi dziewczyny wiem ze do tej daty jeszcze triche zostalo ale strasznie sie denerwuje ze nie wyrobimy z czasem dlatego chcialam was zapytac jak wam szlo z organizacja waszego Wielkiego Dnia.. Ja mam juz dj, sale, fotografa i kosciol.a niedlugo idziemy na na nauki przedmalzenskie..ale chcialam was glownie zapytac ile czasu przed zaczeliscie rezerwowac kwiaciarnie, fryzjera/kosmetyczke,obraczki i kupywac suknie slubna..? Ja nieaty pojecia nie mam o tych sprawach i jak na pech mieszkamy zagranica wiecc troche tridniejntu o jakakolwiek rade.. Noi gory dzieki

Gość akolinaa
wspolzylas z nim bez slubu ? jak tak mozna grzesznico ??

Gość sthktukuwlu
nadal z nim wspolzyjesz ? bedziesz sie smazyc w piekle !!!!

Gość 7 wrzesnia
ja mam wesele tydzień przed Tobą i jeśli chodzi o suknie to jak najbardziej powinnaś zacząć się za nią rozglądać już. Ja swoją mam wybraną od stycznia. Obrączki też już mamy. Kiedy je kupisz to bez większej różnicy byle się wyrobić przed ślubem. Możesz kupić już teraz, a możesz i w sierpniu. Nam było wygodniej wcześniej. W kwiaciarni już byłam chciałam porównać rózne oferty różnych kwiaciarni i mam już tę właściwą wybraną, zorientowana jestem w cenie. Ale tutaj pani powiedziała, że jeśli chodzi o konkrety to wystarczy, że przyjdę 3 tygodnie przed ślubem. Wizażystka jest zarezerwowana ze względy na jej napięty grafik, z fryzjerem się wstrzymam myśle do lipca. Właśnie jesteśmy na etapie zamawiania zaproszeń i kupowania wódki.

Gość cozawstyddd
wy dziwki, myślicie że jak założycie białą suknię to mężuś będzie wniebowzięty i do końca życia będzie was nosił na rękach? głupie puste lampucery