Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gowniaaaaany kraj

co za dupny kraj, patrze na rachunek za wode 440 zl a z VAT 530!

Polecane posty

Gość gowniaaaaany kraj

530 zl..prawie 100 podatku ! za wode?! to chore......................nienawidze tych zlodziei i nie mowcie,ze to moja wina, bo nie spoznilam sie gdy rozdawali mozg i na PO nie głosowalam :O

Gość gowniaaaaany kraj
na energii oszczedzam jak moge, rachunek netto : 70zl, brutto: 85,30! 15,30! ! czyli okolo 1/5, 23% mojej oplaty nie no to jest zdzierstwo moge nie uzywac pradu i wody a i tak podatek bedzie wyzszy od samej oplaty, ale was bardziej obchodzi co na allegro i kupka niemowlecia

Gość Je t'aime France
To jest wkoncu Polska

Gość gowniaaaaany kraj
tak, mam sobie znalezc faceta tylko by placic oplaty, a im wiecej bedziemy miec kasy tym bardziej beda nas okradac, fakt,czas sie wyprowadzic, a szkoda, bo kocham ten kraj, ziemie, klimat, ulice, historie jezyk, a polityka i ludzie to u nas gorzej niz dzdzownice, czekam az wam podwyzsza podatki do 40% albo 50% ... 13euro, bo pewnie w Portgualii za ogrzewanie nie placisz, ja lubie klimat Polski

Gość kombinatorka domowa
autorka zapomniała napisać, że to za 3 miesiące! ja też mam duże rachunki za wodę, ale co 3 miesiące. mieszkam w domu prywatnym, wodomierze spisują co 3 miesiące i rachunki mam w granicach 300-350 zł. najwięcej płacimy za ścieki, drugie tyle co za wodę. co dziwne, w moim miasteczku za zimną wodę cena jest większa niż w sąsiednim mieście wojewódzkim za ciepłą:O to dopiero ewenement!!

Gość gdzie ta zielona?
wyspa?