Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margerittadwu

czy moge byc w ciazy? czy to byl gwalt?

Polecane posty

Gość margerittadwu
Mam smy w ktorych po rozmowie przeprasza mnie za to zrobil. Wyslal mi ze 20 ich opisujac co robil zebym sie nie marteila ze stosunku nie bylo.

Gość margerittadwu
Jeszcze mam jedno glupiempytanie. Czy jak dziewczyna jest sucha w srodku to chlopak moze wejsc?

Gość margerittadwu
Chodzi o to czy nieswiadoma jak bylam to mogl jednak wejsc we mnie jak bylam sucha? Bo ja zazwyczaj bardzo sucha tam jestem,

Gość margerittadwu
I jeszcze jedno. On mi napisal ze ma stulejke I moze mi to udowodnic I ze ze stulejka nie mogl we mniemwejsc. Czy jest taka mozliwosc? Bo mimtylko o to chodzi czy wszeld czy nie

Gość margerittadwu
A matka biega I juz mnie od kurw wyzywa. Wiedzialam ze tak bedzie. Chybanskoncze z soba zaraz

Gość jakaś mama
głowa do góry, upić się , a dać się ... to inna bajka . A mama pomoże , złość minie , takie są matki

Gość gandziaaaaa
Brawa dla mamusi... Jak można krzyczeć na zgwałconą córkę?! Niezależnie od tego, jak głupio by się nie zachowała. Może być pewna, że to ostatni problem, z którym dziewczyna do niej przyszła...

Gość Rozkimnator
@Roloś - Twój poziom polszczyzny świadczy o Twoim ogólnym poziomie wiedzy o świecie @Maravilha: teraz wszyscy są mądrzy po fakcie a dziewczynie trzeba pomóc. Nie da się ukryć, że wszyscy się zgadzamy co do tego, że co tam było to było złe. I zamiatanie tego pod dywan nic nie poprawi a może tylko pogorszyć. Są lekarze, psycholodzy, organa ścigania. Wina winie nie równa. I warto abyście mieli świadomość, że picie alkoholu przez osoby małoletnie to wykroczenie (sprzedaż alkoholu niepełnoletnim to przestępstwo) zaś gwałt, molestowanie, wykonywanie innych czynności seksualnych to ciężkie przestępstwo (cięższe jest m.in morderstwo). Teraz Dziewczynie należy pomóc a nie udawać najmądrzejszych na świecie.Dobrze, że jej matka się dowiedziała, dobrze, że mają jechać do lekarza. Naprawdę bardzo dobrze.

Gość Rozkimnator
@ margerittadwu tak może wejść nawet jak jest bardzo sucha i jak ma stulejkę też może wejść. Nie pisz z nim bo to nie ma sensu. poza tym jeśli sciągnął Ci majtki jak podkreślałaś toto jest molestowanie.