Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margerittadwu

czy moge byc w ciazy? czy to byl gwalt?

Polecane posty

Gość Rozkimnator
@margerittadwu Proszę bardzo. Trzymam za Ciebie kciuki. A rodzicom i tak będziesz musiała powiedzieć. Powodzenia Dziewczyno.

Gość dziewczyno ! gwałt
jest wtedy kiedy jedna z osob nie chce zadnych rzeczy robic i nie koiecznie uprawiac sexu, a to ze bylas pod wplywem alkoholu i stracilas swiadomosc tego co sie dzieje a druga osoba to wykorzystala tez jest gwaltem i wykorzystaniem powiedzmy seksualnym. powiedz o tym komus z rodziny bo to trzeba inaczej zalatwic..

Gość margerittadwu
Ale p o przeczytaniu tego linku jakas mnie wściekłość wzięła ze chyba powiem matce. A w dupie mam go. Nie będę zboczeń a bronić. Ja nic nie zrobiłam a on się ocieral o mnie fiutem jeszcze jakiegoś grzyba zlapie. Idę powiedzieć mamie. Naoisze potem bi teraz nie jest mi łatwo

Gość margerittadwu
Dziękuję za pomoc. Dodalyscie mi odwagi. Muszę tylko przemowę zacząć. Bo naklamalam oczywisce ze na weekend do koleżanki idę .

On byl pijany i nieswiadomy, Ty bylas pijana i nic nie pamietasz, nie wiesz co jest prawda a co nie, bo Ci sie normalnie film urwal Wydaje mi sie ze to prowo, a jesli nie, obydwoje powinniscie miec kuratora! On za to co zrobil, Ty za to ze jestes nieletnia i sie upijasz do upadlego Nie podoba mi sie to ze zawsze broni sie kobiety, winni jestescie oboje, gdybys byla trzezwa sytuacja wygladalaby inaczej - masz nauczke

Gość Rozkimnator
@margerittadwu Powodzenia, trzymamy za Ciebie kciuki. Prawda, prawda i jeszcze raz prawda. Co się stał to się nie odstanie jednak chodzi o to abyś Sama czuła się ze sobą dobrze. Trzymaj się i powiedz wszystko.

Gość Rozkimnator
@Maravilha Założyłem inny wątek na forum-jednak tu ewidentnie ona całkowicie nie zawiniła (poza brakiem uwagi) jeśli leżała nieświadoma i nieruchoma toto był gwałt lub przynajmniej dokonanie innej czynności seksualnej. Jasne, że jako niepełnoletnia nie powinna pić ale teraz to jej trzeba okazać wsparcie więc daruj sobie takie moralizatorskie uwagi.

Według mnie to prowo, ponieważ dziewczyna pewnie chodzi do szkoły , więc jaki normalny rodzic puściłby 16-sto latkę na całonocny melanż? ale jezeli to nie prowo, to jest to patologia

oczywiscie ze tak, jednak sprawa komplikuje sie troche bo dziewczyna niczego nie pamieta, a chlopcy w jej wieku lubia wyolbrzymiac sprawy - przewaznie duzo mowia malo robia - popisuja sie przed kumplami o o Coz, mam swoje zdanie na ten temat, picie w tym wieku i doprowadzanie sie do takiego oplakanego stanu nigdy dobrze nie wrozy, tyle sie o tym mowi, a malolaty dalej glupie brna w to dalej. Dla mnie to totalna prowokacja

Gość Rozkimnator
@kaos prowokacja czy nie to gdyby przedstawione fakty okazały się prawdziwe to zostało tam popełnione przestępstwo a dziewczynie należało by pomóc. 16/17 lat to szkoła średnia- a młodzież często chodzi na całonocne imprezy zakrapiane alkoholem więc jest to prawdopodobne. Lepiej chuchać na zimne i jeśli to faktycznie ofiara gwałtu spróbować pomóc nakierowywując na właściwe tory dyskusję. Na pewno nie potępiać i nie obrażać - to co się stało się nie odstanie ale potrzebującym tak zwyczajnie po ludzku trzeba pomóc (a nie pisać że ma nauczkę-super uwaga, godna prawdziwego erudyty).

Gość my name is slim shady
a skad wiesz, ze kolega powiedzial ci prawde?

to jest sluszna uwaga, za bledy sie placi, a kolezanka sama doprowadzila sie do takiego stanu, nikt jej do piwa tabletki gwaltu nie wrzucil Pic trzeba umiec - dlatego uwazam ze obydwoje powinni byc karani o o skoro pijanej dziewczynie mozna wszystko wybaczyc to moze i pijanemu facetowi tez? - co za puste myslenie! winni sa obydwoje!!!

Już nie przesadzajcie. Młody chłopak w okresie dojrzewania budzi sie obok dziewczyny. Czy to takie dziwne że sie podniecił i chciał zwalić konia? Poza tym ona sama sie nie popisała upijając sie. Wezmą wszystkich za dupy od kogo alkohol brali. Staniesz sie konfidentką :)

Gość margerittadwu
No I..... powoedzialam matce. A ta teraz panikuje I chce ze mna na pogotowie I policje jechsc. Jechac z nia? Poradzcie mi szybko bo wrocilam do pokoju niby sie ubrac

Gość margerittadwu
No I rozpetalo sie pieklo. Biega teraz z telefonem po calym domu I gada siostrze prawniczce co zrobic.

Gość rolóś
tak mysle i myśle 16 latka pijana ? hym i napolicje hymm a co jesli policja zcznie cos dodomu chciec bo rodzice nie upilnowali dziecka ktore było pijane .

Gość margerittadwu
Dobra pojade z nia na pogotowoe I na policje. Powoedzialo sie a.....

Gość margerittadwu
Mam tylko nadzieje ze kutno jutro nie bedzie na pierwszych stronach gazet.bo sie ze wstydu spale

a jedz, powiedz mamusi ze sie najebalas jak swinia, znajomi musieli cie polozyc bo bylas nietrzezwa i nie mialas pojecia o tym co sie w okol ciebie dzieje, powiedz ze nic nie pamietasz, a bajki o gwalcie doszly do ciebie od znajomych kilka dni po imprezie Wrrr gdybys byla moja corka to bym Ci tak trzepla ze hey

Gość rolóś
cotu gadać rodzice beda mieli przesrane potem ty i chłopak wwszyscy pokolei rodzice że nieupilnowali dziecka ty dostaniesz jakas nagane albo cos chc jesteś nieletnia to tobie sie moze upiec a chlopakowi tez i jeo rodzice moga dostać zrab he he .

Gość rolóś
prawo polskie jest porypane i lepiej było by jakby mu ktoś przywalił niż na policje .

Głupia pizda. Tak jakby sie nigdy nie masturbowała. Teraz chłopakowi bedzie piekło robic

Gość rolóś
wszystko sie da znieśc ale matce możesz powiedzieć na wszelki wypadek ale równie dobże czego ty oczekujesz że ktos sie przyzna dotego ? ha ha równie dobrze koledzy cie mogli wbutelke nabijac bo niepamietałas nic niemasz dowodów nic niemasz . ehh

Gość rolóś
a policja cie równie dobże może wyśmiac dwarazy bym sie niezdziwiłm mnie wysmiali kiedyś he he

Gość rolóś
inaczej niewyśmiali ale mieli wonty domnie że donich przyszedłem kiedyś he he

Gość margerittadwu
Tez chcialam to po cichumzalatwic.ale juz za pozno.

Gość margerittadwu
Ale ten chlopak mimsie przyznal I mam jego smsy

Gość margerittadwu
Pokazalam matce te smsy. Mamy czekac na ciotke I mamy gdzies jechac.pokazalm go tez matce na fejsie. Matka go mowi ze zna z widzenia.

Gość rolóś
hym masz esemesy a co w nich pisze ? pisze że cie własnie gwałci czy co że ma ochote na ciebie ?

Gość rolóś
przyznał? a może dla jaj to powiedział by cie zbajerowac ;/