Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hani*

Proszę o radę!!!!

Polecane posty

Gość hani*

Moj chłopak od jakiegoś czasu zrobił się chłodny, w sumie od początku nie był zbyt wylewny i romantyczny ale teraz czuję ze już mnie nie kocha.. Jak przyjezdza to siedzi przed laptopem, i tak jakby unika poważnej rozmowy , takiej szczerej, bo ja takiej potrzebuje a jemu jakby nasz zwiazek był obojetny, i moje uczucia. Czuje się nie kochana, i zaczyna do mnie docierac ze jemu na mnie nie zalezy. Jak ktoś kocha myslalam ze jest czuły , romantyczny , i rozmawia poważnie o przyszłosci i wogule o zwiazku. Mi brakuje wsparcia i okazywania z jego strony ze jestem dla niego ważna. Jak się nie widzimy napiszę smsy czasem, ale przeważnie to ja o cos pytam , a odpisuje. On jak odpisuje to tak jakby na odwal się. Nie wiem co mam mysleć. On pisze ze jest romantyczny tylko ja tego nie widzę, a czy romantyczność to siedzenie przed laptopem ? i szukanie telefonow itd... Zaczynam myslec ze nie umiem do niego dotrzeć ze poprostu nie umiem się z nim dogadac bo on olewa to co mowie , nie bierze tego na poważnie. ech

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować