Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia.....

Jak namówić faceta by wrócił?

Polecane posty

Gość wredniucha10
"wredniucha10 - twoja perspektywa ch*j mnie interesuje" a pewnie! prawda jak zwykle boli i w oczy kole - jak nie na garnuszku u mamusi, to teraz u przyszłej teściowej - facet zwiał i nie ma zamiaru prędko wracać - ale nic to! - najważniejsze, że będzie wesele!!!

Gość wredniucha10
i rzeczywiście - jest czego ci zazdrościć!

Gość wredniucha10
otóż nie! wyobraź sobie, ze faceci wolą zołzy!

Gość ja się dziwię...
że bezrobotna kobieta w ciąży 8 mcy chce wesela zaraz po porodzie przecież to skrajna głupota jest do pracy idź qurwa nie siedź na garnuszku męża

Gość wredniucha10
- być na cudzym utrzymaniu - wyprawiać wesele - budować się za wszelką cenę 3 priorytety buraków!

Gość swoją drogą to piękny przykład
kobiecej hipokryzji... jedyny odpowiedzialny w tej rodzinie chłopak, bo o bezrobotnej autorce która zachodzi w ciążę tego powiedzieć nie można wyjeżdża za granicę aby zarobić na utrzymanie rodziny to jej jest źle, gdyby został w domu i pił z kolegami pod sklepem, a po powrocie do domu walił w skrzywioną z niezadowolenia jej gębę byłoby lepiej?

Gość Klaudia.....
w sumie wiedziałam, że tu będa mnie ludzie tylko krytykować... czego można sie było spodziewać innego na kafe? To jest sytuacja opisana "z grubsza", nie wiedzie wielu istotnych rzeczy... Ale co tam :) Gratuluję ciętych języków :)

Gość kobieto ogarnij sie
i modl sie, zeby twoj chlop mial sile i checi robic..

Gość mądra dziewczynka...
znalazła osła aby na nią pracował, a fochami nim będzie nim sterować, ale wiesz co? tam, za granicą też są Polki ...

Gość Klaudia.....
co z tego, że za granicą też są Polki? Tylko problem w tym, że ja nie wytrzymuje tego psychicznie i może być tak, że nie bedzie mial do czego wracać. Niepotrzebny mi facet którego w ogóle nie ma!

"jedyny odpowiedzialny w tej rodzinie chłopak, bo o bezrobotnej autorce która zachodzi w ciążę tego powiedzieć nie można "- sama ze sobą w ciążę nie zaszła, odpowiedzialni są oboje. Więc gdy na nią wchodził musiał się z tym liczyć!