Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggffff

DHL - praca jako kurier od 6:00- 19:00 za 1500 zł. Czy to nie zdzierstwo????

Polecane posty

Gość ggffff

Tyle zapłacili mojemu bratu. Jak myslicie to zdzierstwo czy wszedzie w firmach kurierskich tak płacą?

Gość presco
co dziennie w tych godzinach i przez 5 dni w tygodniu?

Gość ggffff
Od pon do piątku.

zdzierstwo ! jeśli chcesz pracować w kurierce to lepiej załóż swoją działalność i kup jakiegoś busa, bedziesz duuuuuzo wiecej zarabiał. A tak właśnie taki człowiek, który jest na tych zasadach zatrudniony w kurierce zatrudni Cię za 1500 i będziesz robił na niego!

tak.z tą działalnością i kupnem busa to chyba bajek ci ktoś naopowiadał

Gość gsdgdsgsg
zdzierstwo i wyzysk. 13 godzin zapierdalania i dzwigania niekiedy bardzo ciezkich paczek za 1500 to smiech na sali

Arecki446 -> nie bajek, tylko prawdy. Mój kumpel pracuje w siódemce, założył własną działalność, i kupił busa, zarabia całkiem dobrze. Ale wiem, że inni robią tak, że zatrudniają sobie jelenia, który za nich za 1500 jeździ !

Gość ggffff
I jeszcze powiedzial bratu ze cos za duzo paliwa idzie. Na poczatku byla mowa ze dostanie 1500+ 500 a teraz szef powiedzial ze nie miał tak duzo do rozwiezienia dlategoo tyle zarobil. To czemu po tyle godzin zasuwa??? Oprocz rozwozenia paczek mają podpisane coś z Erą i podpisuje z klientami umowy na tel. Nieraz musi sie z ludzmi użerac . Kiedys tu kobieta pisala ze jej mąż w kurierce ma 2500 zł

ggffff -> PEWNIE MA !, ale jak już tłumaczyłam na własnej działalności. Tak firma zarabia, bo nie musi płacić ZUSU!

martyna.mając zarejestrowaną działalność i jednego busa. Ile Twoim zdaniem powinno się zarabiać żeby wychodzić na swoje?

powiem Ci, że to jeszcze zależy od miasta i od regionu który Ci przydzielą. Mówię Ci Arecki, mój kumpel jeździ w dość fajnym terenie. Na rękę dostaje 2800- czasami 3000 po odciągnięciu zus'u, telefonu itp. W sumie mogłam wczesniej napisać, że to też zależy od terenu. ;/ soryy

martyna.po odciągnieciu zusu 3000 to dużo? To policz sobie zakup paliwa,ubezpieczenie. A jak coś w aucie siądzie to czasem i te 3 tysiące mało. A o drobnych naprawach nie wspomnę.

wiesz... są miesiące lepsze i gorsze. Nie wliczam w to naprawy samochodu i wymiany oleju,czy klocków, bo to przecież jest normalne ... ale wydaje mi się, ze jeżeli koleś nie ma żadnej pracy i ciężko mu cokolwiek znaleźć, to nie jest to najgorsza opcja.

Arecki, a ile Ty zarabiasz, że piszesz, że 3 koła na rękę to mało? Piszę co wiem, może Ty się wypowiesz w końcu konkretniej!

źle mnie zrozumiałaś. Pisałem że 3 tys.jak ma to po odliczeniu amortyzacji niewiele zostaje. A ile ja zarabiam? Nie liczyłem.ja mam 3 źródła dochodu i każdy miesiąc jest inny.transport jest jednym ze źródeł

Gość gość
To nie zdzierstwo, bo nie zarabia się 1500 ja tu piszą, tylko 2000 jak napisali na gowork.pl/opinie_czytaj,402185 to 500 zł robi różnice, nie?