Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrrrhhrr

kto się na tym zna?

Polecane posty

Gość ghrrrhhrr

chcę zamówić sukienkę na allegro. Podane są takie wymiary - Długość całkowita - 85 cm - Szerokość pach - 34,5 cm x 2 - Szerokość w talii - 25 cm x 2 - Szerokość w biodrach - 43,5 cm x 2 Moje wymiary to ok 92-66-92 i wzrost 166. Wcisnę się w to? Czy brać się za xl o takich wymiarach Długość całkowita - 86 cm - Szerokość pach - 36 cm x 2 - Szerokość w talii - 25 cm x 2 - Szerokość w biodrach - 44 cm x 2 - Szerokość dołu - 47 cm x 2

Gość matematyka mówi
duupa się w nich nie zmieści

nie rozumiem po co kobiety (w tym przypadku o bardzo ładnych wymiarach) na siłę wciskają się w mniejsze ubrania zamiast kupić takie które podkreślą kształt figury.... bierz tą większą

Gość ghrrrhhrr
Ta większa to rozmiar xl dlatego nie byłam pewna czy się za nią brać bo normalnie w sklepach taki rozmiar jest na mnie sporo za duży. Dodam, że sukienka jest z bawełny i elastanu więc może się sporo rozciągnąć

Nie mierz siebie, tylko swoje ciuchy. Jesli masz jakas kiecke o podobnym fasonie w szafie, sprawdz jakie ona ma wymiary w miejscach strategicznych. To o wiele bardziej miarodajne :)

Gość ghrrrhhrr
Esh, dzięki za świetną radę. Sama na to bym nie wpadła :P

Prosze bardzo :) Ja natknelam sie na to wlasnie na jakiejs aukcji na allegro.