Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROSESARERED

CZY CAMBRIDGE JEST SKUTECZNA ? PODZIELCIE SIE OPINIAMI

Polecane posty

Gość ROSESARERED

W PONIEDZIALEK ZACZYNAM...

Gość biore sie za swoje zycie
Jest skuteczna jesli sie trzymasz konsekwentnie diety . Zalezy tez jaki masz stosunek do jedzenia ,tzn. czy jedzenie stanowi wazny element Twojego zycia , czy raczej nie przywiazujesz do niego uwagi , bo jesli nie przywiazujesz to dasz rade ,ale jesli lubisz zjesc dobrego kotleta to raczej nie wytrwasz .Ja po trzech dniach diety z saszetki przytylam kilogram - poprostu tyje od weglowodanow ,wracam do diety niskoweglowodanowej i wysokotluszczowej .

Gość biore sie za swoje zycie
Niestety diety z saszetki typu Allevo , Dieta Light , Cambridge ,Herbalife itp , zawieraja mase cukru =weglowodanow .Poprostu kazda saszetka musi zawierac okreslona ilosc kalori a zeby to osiagnac majprosciej jest dosypac cukru . Nie polecam .

Ja po 4 dniach miałam taki wstręt do tych zupek, ze nie byłam w stanie przełknąć. śmierdziały mi chemią. Nie polecam.

Gość Rockerka
Jest bardzo skuteczna i dzięki rozłożeniu odpowiedniemu w czasie eliminuje efekt jo-jo. Poza tym rozpoczyna się ją od konsultacji i wypełnienia karty zdrowia i więc jest się stale i indywidualnie kontrolowanym tak aby wszystko było zdrowe i bezpieczne. A produkty i przepisy są na prawdę dobre i sycące.

Ja na niej schudłam bez najmniejszych problemów. Produkty całkiem dobre, poza tym jeszcze normalne posiłki, głodna nie chodziłam, a kilogramy spadały :)

Gość Dorota668
Ja na niej schudłam, ale potem miałam efekt jo - jo. Teraz już stosuje dietę od dietetyka i łykam tabletki na odchudzanie. Mam dokładnie te - http://wsad.it/gosc/slimette i wraz z ćwiczeniami spooro już schudłam. mam 18,5 kilo mniej w 3,5 miesiąca.

Gość Klapsia
Nie no wcale nie będziesz miała jojo jak już odstawisz te piksy :D