Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

szaleństwo!

Polecane posty

co za beztalencie brak taktu , ogłady , brak nawet maski - brak kuszenia , brak spojrzenia

no właśnie z tym brakiem maski to nie masz racji fiku ma tajemnicze talenty tylko je bardzo bardzo bardzo mocno ukrywa :P

taaa ike im "głębiej ukrywa" - tym trudniej je "odkryć" - a co za tym idzie "trudniej sie tam dostać"

to jak ty jesteś cienias to ja ci już nic na to nie poradzę:P

Ike,czy użycie słowa "mistrzu" tak Cię najeżyło względem Fiku?Nie zawsze,kiedy mówi się "mistrzu",to musi chodzić o... :P

to jak ty jesteś cienias to ja ci już nic na to nie poradzę a kto nie chciałby być , cienias?

Xx o czym ty bredzisz? bo chyba coś mi się przegapiło

Gość Jcijfpdjfn jcjd
Fiku zrozum w koncu, on cie nie chce!

aa już widzę jakby ci to Xx widzę, że masz jakąś manię na punkcie łowiciela albo gorzej na punkcie mojego stosunku do łowiciela co gorsze mania tak rozwija się w złym kierunku dobrze by było żebyś swojej chorobliwej nadinterpretacji nie ćwiczył na mnie posądzanie mnie o jakakolwiek chęć kontaktów z coraz nudniejszym kretynem uwłaszcza mojej osobie

Gość ike oto na twoim miejscu bym
sie nie martwil nizej juz raczej nie upadniesz. Wchodzenie to tematy projektow to juz dno jakie osiagnelas.

będę z tym żyć :) z piętnem utraty kafeteryjnego prestiżu :(:P o ja biedna :P

Gość Prawo ciążenia
fikołek, ile razy mam powtarzać, żebyś go zaprosiła na kawę? to sie robi z nienacka, podchodzisz i walisz ni z gruszki ni z pietruszki, tak najlepiej, kapewu?

Ike,jak widzę moja mania tak kompletnie Cię nie ruszyła,że aż postanowiłaś swój obojętny stosunek wyrazić w wystarczająco rozbudowanej formie? :P

Gość Prawo ciążenia
wiem, wiem, ale nikt nie każe ci wyznawać mu miłości, zapraszasz gościa i tyle. cholera, możliwe że on też niesmiały, ale jaja :P

Xx też chcesz zasłużyć na miano kretyna? skoro piszę, że twoje przygłupie podteksty mi uwłaczają to raczej nie znaczy, że mnie to nie rusza? nie zamierzam wstydzić się tego, że kojarzenie mnie z tym waszym...mistrzem, mnie obraża

jest takie słynne kafeteryjne powiedzenie , żabo a brzmi ono: "nie zesraj się" :P (nie żebym chciała go użyć :P)