Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona.posolona.

Instruktor jazdy, a podrywanie i romans?

Polecane posty

Gość Ona.posolona.

Pewnie było już wiele takich tematów jak mój. Pewnie nie raz, ani dwa dziewczyny idące na prawko ulegają zauroczeniu w starszym, często otwartym i dowcipnym instruktorom... I tu moja historia.. Kupiłam sobie dodatkowe jazdy u nowego instruktora. Dzisiaj miałam drugą jazdę. Od początku wiedziałam, że facet będzie "pasował" do mojego charakteru - typ człowieka którego lubię, dobrze się dogadywaliśmy. Podczas jazdy powiedziałam mu dzisiaj, że strasznie boli mnie noga (nie wiadomo skąd pojawił się guz przez który nie mogę chodzić, więc i podczas jazdy miałam z nią problem), a on zaproponował mi masaż - temat ten stał się jego ulubionym podczas dzisiejszej jazdy, bo wspominał o tym kilkukrotnie. Na moje stwierdzenie, że strasznie się denerwuje i chyba mi serce zaraz wyskoczy, bo tak szybko bije, niby w żartach wyskoczył z ręką i tekstem "pokaż". Już od pierwszej jazdy zaczął ze mną prowadzić grę w słodkie dogryzanie sobie, a przy tym uwodzicielskie spojrzenia. Nie mówię już nawet o przyglądaniu się moim nogą i komplementowaniu ich po moim stwierdzeniu, że chyba mi jedną stopę amputują. Czy to jakiś podryw, czy tylko żartujący sobie facet? Już sama nie wiem co o nim myśleć, bo wydaje się, że ma żonę... Pomóżcie kochane

Gość Ona.posolona.
Nie w głowie mi romansy z nim, bo jestem juz zajęta. ;p Nie wiem tylko co myśleć o takim zachowaniu...

Gość Dobrawka88
No znam takiego jednego instruktora, który takie rzeczy okazuje prawie każdej nowej pannie, która sie u niego uczy. To są faceci, którzy mają codziennie kontakt z kobietami, lubią flirtować. Cóż poradzić.

Gość Dobrawka88
No nic nie myśl, ja w obecnej chwili mam podobną sytuację. Cóż trzeba żartować i tyle:) skończysz kurs, skończy się wszystko.

i weź tu ucz chłopie babę - skoro ta z jednej nauki , brnie zaraz w drugą

Gość Ona.posolona.
A może niepotrzebnie dla żartu bawiłam się gałką od zmiany biegów? Myślałam, że to śmieszne, a facet potraktował to na serio...

to musi być prowokacja, nikt nie może być tak próżny i naiwny jednocześnie

Gość Ona.posolona.
Kuźwa, ale On ma żonę! O.o

Gość Ona.posolona.
Zmieniałam biegi jego gałka. Czy to coś znaczy?