Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynkaa...

dlaczego tyle ludzi koło 30 wynajmuje pokoje po ludziach

Polecane posty

Gość martynkaa...

jak tak można życ

Gość mezczyzna anonim
bo nie maja kasy

Gość jaonna sdfg
a moze tak im dobrze

Gość dziewczyna po awf...
porażka tak życ nie miec nic swojego.

Gość ładna niemoralna
ja mam 24 i wynajmuje pokój

Gość collikka34a ja wynajmuje
i co ukamieniujesz? czymam iscna ulice?? mieszkam z mezem i dzieckiemtak musi byc poki co a ty kupilas na j kredyt czy mama dala?

Gość laskaaa.....
nie kazdy odnosi sukcesy

Gość antoska45
my wynajmujemy bo szns na swoje nie bylo nigdy co mam powiesic sie, juz wiem ze nie bede miec i tyle

Gość stylish29
ja tez tego nie rozumiem. zamiast mieszkac w domu rodzinnym czy mieszkaniu w bloku z rodzicami niektorzy wola wynajmowac i "dusic" sie na 15m2. rozumien jesli malzenstwo wynajmuje mieszkanie ale nie rozumiem gdy singiel wynajmuje pokoik jesli u rodzicow jest miejsce (co innego gdy nie ma miejsca)

Gość JaNóż
Wynajmuję domek jednorodzinny, płacę mniej, aniżeli miałbym płacić za ratę i odsetki.

Gość fgfgggggggggggggggg
Dlatego, ze czesto nie stac ich na wynajmowanie samodzielnie mieszkania, a nie chca juz mieszkac ze starymi, wtedy inni powiedzieliby o nich synek.corusia mamusi i zalozylabys nowy temat o takiej nazwie :p

Gość antoska45
a dla mnie normalka ze wynajmuje to krok w doroslosc jeslli sam oplaca jesze?super dlaczego nie, albo pracuje w innym miescie

Gość mezczyzna anonim
czytałem kiedyś taki artykuł polacy bezdomni przykre że ludzi nie stac na własny kąt:(

Gość hahaahhaha
stylish29- ale gadasz głupoty. Lepiej siedzieć rodzicom na karku niż usamodzielnić się i żyć własnym życiem? A co do wynajmu to chyba lepiej wynająć za normalne pieniądze niż brać kredyty w tak młodym wieku, wiązać sobie pętlę na szyi, żyć w ciągłym stresie i napięciu, harować i spłacać haracz tym złodziejom bankowcom

Gość 321321321
nie wiem czy jest ich tak duzo czy nie, ale moze tak byc, że ktoś ma kase ale nie ma ochoty mieszkac samemu, moze miec nawet kase na wynajem całego mieszkania, ale jak jest towarzyski to po co?

W Niemczech wynajmowanie mieszkań przez 30 latków razem z innymi ludźmi to norma, tylko u nas każdy musi mieć od razu swoje funkiel nówka mieszkanie od dewelopera 100 m 2, nieważne, że na kredyt na 40 lat :o

Gość antoska45
dokladnie to u nas jakies parcie na swoje jest dziwne

Gość facet taki.....
w pewnym wieku jednak takie mieszkanie zaczyna męczyc przeprowadzki i wyprowadzki.....

U Niemców jest trochę inna kultura wynajmu. A u nas wynajmując nie znasz dnia i godziny. Wynajmujący właściwie też nie.

Gość stylish29
co do NIEMIEC to akurat dobrze znam ten kraj (mam tam rodzine i bywam u nich). tam mlodzi ludzie nie wynajmuja mieszkania w kilka osob- no chyba ze jest taka dzielnica gdzie tak sie dzieje. tam ogolnie nie ma takiej biedy jak u nas i albo mlodzi maja wlasne mieszkania albo mieszkaja z rodzicami. tam nie ma czegos takiego jak parcie na usamodzielnienie sie. i nikt nie wyprowadza sie na sile bo juz pasuje ze wzgledu na wiek mieszkac samemu.

Gość facet taki.....
ja tak mieszkałem kilka lat w Warszawie i teraz wróciłem do rodzinnej miejscowości. Rozważam powrót do stolicy ale pod warunkiem że miałbym zdolnośc kredytową na chocby małą kawalerkę gdzieś na pereferiach. Płacic wiecznie na cudze nie chcę:(

Gość karolina z garwolinaa
to przyjre

Gość powiem tylko że
powodów jest wiele (od najoczywistszych do bardzo oryginalnych) a sam fakt, że sobie Szanowna Autorka choćby części owych powodów ogarnąć nie może, a jednocześnie zaściankowo oburza się sytuacją ludzi z tytułu tematu, o czymś świadczy

Gość powiem tylko że
pytanie czyim?

Gość powiem tylko że
w sumie szeroko pojęta teoria błędnego koła odnośnie Autorki przekonuje mnie :D

Gość hahahahahahahah
no proszę, "wolę" to eufemizm dla "nie stać mnie"