Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELLO KITTENeee

czy mieliscie tak,ze cudem unikneliscie smierc,poczuliscie oddech smierci jakJA?

Polecane posty

Gość HELLO KITTENeee

DZISIAJ dosłownie,od rana czułam,sie,zle,ze cos sie stanie,dwa dni wczesniej miałam koszmar,w tym snie sniły mi sie dwa kondukty żałobne,a były to dwie osoby z mojej rodziny,koszmar.Ja mam tak,ze coś w tych snach jednak jest,niby tylko podswiadomosc,przezuwa to co człowiek usłyszał w dzien,ale to takie baju baju pseudonaukwoców psychologów,mysle,ze jednak jest cos ezoterycznego i prawdziwego nieraz w snach,w snach przeczuciach,snach proroczych!!Teraz tak,omineła mnie śmierc,dosłownie jechałam kilka minut przed smiertelnym wypadkiem,ktory miał miejsce na tzw długiej prostej.Jechałam z corka do szpitaka byłam umowiana na 13:00,wiec sie spieszyłam ,a lekarz przyjmował w miejscowosci obok.Dosłownie kilka minut pozniej w miejscu,przez ktore rowniez przejzdzałam i to dosc szybko,był wypadek.Auto osobowe wpadło,z nieznanych przyczyn na tira.Dodam,ze cała rodzina moja dzisiaj miałam fatalne samopoczucie.Wszyscy dzwonili do mnie i co sie okazało,nie byli zdziwieni jak im mówiła,ze o mało nie uknikneła smierci:(.Mam nadzieje,ze juz na dłuzszy czas oszukałam przeznaczenie ...:(mieliscie takie cos,wierzycie w to? W ogole zaraz po tym wypadku miałam złe samopoczucie wpadłam w nerwice i panike:(

Gość HELLOKITTENeee
dżentelmen jechalam w tamtym miejscu 5 minut przed tym zdarzeniem . mijalem na wylocie z tej miejscowosci i sznur samochodow i ta skode. potem zatrzymalem sie w nastepne miejscowosci to juz jechaly karetki i straz. jak wracalem po godzinie wszystko stalo. rozwagi bo szkoda tak konczyc

Gość dunka z powołania
przeznaczenia nie ma dziewczyno, ani snów proroczych. Co najwyżej Bóg wysłał anioła, ale barzdiej prawdopodobne jest, że to wszystko to tylko zbieg okoliczności. Nie doszukujcie się nigdzie magii, bo jej nie ma.

Gość aco...
dobrze ze nie mam takiego nawiedzonego faceta:O tylko normalnego, co twardo stapa po ziemi i martwi sie o rzeczy wazne zyciu tu na ziemi, a nie pierdoli o bog wie czym:O

Gość asefcasc csdasc
Jak następnym razem będziesz robił prowo, to pamiętaj, aby trzymać się jednej płci, bo strasznie namieszałeś z tym, że raz jesteś babką, a raz facetem :classic_cool: Ale dąt łory, ćwiczenie czyni mistrza :classic_cool: 🖐️

Gość aco...
a to tez mi sie rzucilo :D

Gość helloKittens
ale małe mozdzki macie,jesli myslicie,ze wszysto co niewiarygodne to prowokacja,bez przesady !!poza tym oprocz tych snow o pogrzebie mnie sie snił ten wypadek kilka dni przed tym zdarzeniem tzn.sniło mi się,ze starszy Pan jechał bardzo szybko autem ,ale stracił panowanie nad autem i zginął ,snilo mi sie,ze widze ten wypadek,własnie ,ze zjechał na przeciwległy pas ...dziwne,tez ze faktycznie tamtedy jechałam moze 7 ,8 minut przed tym zdarzeniem kurde prorok jestem czy co?Jestem tylko ciekawa,czy ten Pan faktycznie,tak szybko pociskał,policja nie napisała nic z jaka predkoscia auta sie zderzyły,ale musiała byc chyba dosc duza.. i faktycznie,tam jakis starszy Pan jechał i zjechał na przeciwległy pas,a sen o wypadku miałam tydzien temu

Gość alu.zja
ja owszem, wierzę w takie rzeczy. Sama doświadczyłam, moi znajomi również, więc coś w tym musi być... A Tobie z pewnością łatwiej się będzie żyło jeśli opowiesz się za jedną płcią ;)

Gość helloKittens
sorki jestem kobieta:)zreszta to my baby czesciej mamy jakas dziwna intuicje,a faceci twardo stapaja po ziemii i dobrze:)ktos musi;)

jadąc kilka minut wcześniej i ty to nazywasz.. O mały włos? Otarcie się o śmierć to wtedy możesz mówic jak ci w tym ułamku sekundy całe życie przed oczami przeleci.

jadąc kilka minut wcześniej i ty to nazywasz.. O mały włos? Otarcie się o śmierć to wtedy możesz mówic jak ci w tym ułamku sekundy całe życie przed oczami przeleci.

Gość :)(:
ja uniknelam wypadku i tez mysle ze to przeznaczenie. poszlam wieczorem po zakupy bo chcialam zrobic domowe hamburgery, bylam podbuzowana, ogolnie strasznie zly dzien, wszystko z rak lecialo, kilka razy lzy z nerwow pociekly, doszlam do wniosku ze spacer do sklepu dobrze mi zrobi. szczescie w nieszczesciu w calym sklepie nie bylo lagodnego ketchupu, wscieklam sie jeszcze gorzej no bo co to za cholerny dzien kiedy wszystko jest przeciwko mnie. pozostalo mi isc do innego sklepu po tej samej stronie ulicy a ja mieszkam po drugiej. gdybym kupila ten cholerny ketchup przechodzilabym na pasach zaraz za dwoma kobietami wracajacymi z tego samego sklepu. ledwo minelam pasy i uslyszalam za soba halas, okazalo sie ze te kobiety pierdolnal ostro samochod. bylam w totalnym szoku. a sny tez mi sie sprawdzaja.