Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka pulka

TOP MODEL III - co to jest???

Polecane posty

Gość kulka pulka

normalnie mam bekę, w tej edycji jest kasting na dziwadło czy o co chodzi? Jedna za niska z ładną ale pokiereszowaną twarzą, druga pulchna, trzecia jeszcze pulchniejsza, czwarta tak wysportowana że wygląda jak 14 letni chłopiec... I jeszcze te łzawe żałosne historie... "dostałam kuflem w twarz" i fala litości... :D Kurde no ja rozumiem że przyjemne to to nie jest oberwać szkłem w gębę, ale bywa... jakby przyszła laska co jej upierdoliło nogi pod pociągiem do You Can dance to też by ją z litości przyjęli, bo takie miała kiedyś marzenie? :P

Gość lampassski
to, że ma tą szrame nie nie dyskwalifikuje jej aż tak jak w tym przypadku, który opisałaś z tymi nogami.

Gość bueneparadie
to jest melodramat ogólnie, a gdzies tam przewija sie "modeling". Ale \ w pierwszym odcinku zniesmaczyło mnie bardzo chamskie obrażanie tych dziewczyn co sie nie nadają.

Gość fgfgggggggggggggggg
A to juz sie zaczela ta edycja? Kiedy i o ktorej leci?

koorwa też obejrzałam ten odcinek z ciekawości i miałam nadzieje, na kupę śmiechu a w sumie to się zażenowałam w chooj :O rozyebała mnie też laska która była w szoku że dostała się dalej, twierdząc, że sie tego nie spodziewała po czym rzekła "widzę siebie w finale :O" czy jakoś tak 🖐️